LASTİK

Yeni Havaalanı inşaatına hızlı servis

Brisa Ticari Ürünler Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Egemen Atış, geleneksel değerlendirme toplantısında 2020 yılında öngörülen büyümenin %30 olduğunu söyledi.

Brisa Ticari Ürünler Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Egemen Atış, Ticari Ürünler Değerlendirme Toplantısı’nda Brisa’nın inovasyon şirketine dönüşüm yolculuğunun ticari araç segmentine yönelik hizmetlerine nasıl yansıdığını paylaştı. Atış “Dijitalleşen dünya ve değişen müşteri beklentileri doğrultusunda müşterilerimize değer katma anlayışla mevcut hizmetlerimizi sürekli geliştiriyoruz” dedi.

Brisa Ticari Ürünler Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Egemen Atış, Brisa’nın ticari ürün ve hizmetlerine yönelik gerçekleştirdiği değerlendirmede, son 5 yılda dünya lastik pazarının %13 büyüdüğünü ifade ederek, Türkiye lastik pazarının 2015 yılında %9,4 ile dünya pazarının üzerinde bir büyüme gösterdiğine dikkat çekti. Atış “Türkiye araç parkı son 10 yılda yüzde %75,3 büyüdü. 2016 ilk yarısında ise 15,8 milyon araca ulaştı. Bu da gösteriyor ki Türkiye’de ciddi bir potansiyel var. 2020 yılında öngörülen büyüme %30. Brisa olarak bu potansiyeli gerçekleştirebilmek adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ticari ürünler tarafı büyük inşaat projeleri ve altyapı çalışmalarından olumlu yönde etkileniyor. Özellikle inşaat, karayolu, demiryolu, denizyolu taşımacılığı ve turizm sektörüne yönelik yeni projeleri göz önünde bulunduracak olursak; orta-uzun vadenin bu anlamda kritik bir dönem olduğuna inanıyoruz” dedi.

Kaplanan her 3 lastikten birinde Brisa imzası
2016 yılının ilk yarısında ticari ürünler segmentinde müşterilerine değer sağlayan ürün ve hizmetleri ile pazara paralel bir performansla büyüyen Brisa, kaplama lastikleri segmentinde kayda değer bir artış elde etmeyi başardı. Bugün kaplanan her 3 lastikten birinde Brisa’nın imzası yer alıyor. Lastik kaplama hizmeti vererek lastik atıklarının azaltılmasına katkı sağlayan Brisa,, 2015 yılında 127.000 adet lastik kapladı. Brisa, 2016 yılının ilk yarısında ise 61.000 lastik kaplayarak müşterileri için toplam lastik ömür maliyetinde %30 tasarruf, doğa için 18.000 ton varil daha az petrol kullanımı sağlamış oldu.
Üçüncü havaalanı inşaatındaki ticari araçlara hızlı ve güvenilir servis

Brisa’nın, ticari araç sürücülerinin lastik sökme-takma ve servis ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hayata geçirdiği ve filo araç parklarında konumlanan hizmet noktası, büyük inşaat sahalarında yer alan ticari araçlar için de hızlı ve pratik çözümler sunuyor. İstanbul’da inşası devam eden 3. Havaalanı’nın şantiyesinde de üç adet hizmet noktası aktif olarak çalışıyor ve bu geniş kapsamlı projede araç lastikleri için yerinde bakım servisi sunularak iş süreçlerinin aksamamasına ve operasyonel verimliliğe önemli ölçüde katkı sağlanıyor.

Üçüncü havaalanı inşaatındaki ticari araçlara  hızlı ve güvenilir servis 

Brisa’nın,  ticari araç sürücülerinin lastik sökme-takma ve servis ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hayata geçirdiği ve filo araç parklarında konumlanan hizmet noktası, büyük inşaat sahalarında yer alan ticari araçlar için de hızlı ve pratik çözümler sunuyor. İstanbul’da inşası devam eden 3. Havaalanı’nın şantiyesinde de üç adet hizmet noktası aktif olarak çalışıyor ve bu geniş kapsamlı projede araç lastikleri için yerinde bakım servisi sunularak iş süreçlerinin aksamamasına ve operasyonel verimliliğe önemli ölçüde katkı sağlanıyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu