GÜNDEMKAMYON HABERLERİMANŞirket HaberleriSON DAKİKA KAMYON HABERLERİTeslimat Haberleri

Lokman Koçaslan Otomotiv’den Akran Lojistik’e yeni teslimat

Lokman Koçaslan Otomotiv, lojistik sektörünün öncü isimlerinden biri olan Akran Lojistik’e 20 adet MAN TGX’i teslim etti.

Bursa’da gerçekleşen ve Lokman Koçaslan Otomotiv’in uzun yıllara dayanan deneyimi ile müşteri odaklı hizmet anlayışının bir sonucu olarak hayata geçen teslimat törenine Akran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korkmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Efe Korkmaz, Finans Müdürü Serpil Tosun, Akran Uluslararası Lojistik Genel Müdürü Bekir Sapankaya, Nakliye Genel Müdürü Ahmet Bala, HYDRA Demircilik Genel Müdürü Ebru Bulut, Akran Grup Araç Filo Yöneticisi Ali Kıvrak; MAN Türkiye Bayi ve Bölge Koordinatörü Ataç Şeran, Lokman Koçaslan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Koçaslan, Genel Müdürü Ersel İşcan Satış Direktörü Ümit Kilit ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Bora Berköz katılım sağladı.

Akran Lojistik yetkilileri, filoya katılan yeni çekicilerin operasyonel verimliliği artıracağını ve müşterilere daha etkin hizmet sunma kapasitesini güçlendireceğini belirtirken Lokman Koçaslan Otomotiv yetkilileri ise Akran Lojistik’in MAN’ı ve kendilerini tercih etmelerinin gurur kaynağı olduğunu ifade ettiler.

“Aldığımız hizmetten son derece memnunuz”

Akran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korkmaz teslimat töreninde yaptığı açıklamada, “Bugün, Akran Lojistik olarak Lokman Koçaslan Otomotiv’den teslim aldığımız 20 adet MAN TGX çekici ile birlikte, lojistik sektöründeki gücümüzü daha da artırdık. MAN markasının kalitesi ve performansı, filomuza önemli bir katma değer sağlayacak. Hem MAN araçlarından hem de Lokman Koçaslan Otomotiv’den aldığımız hizmetten son derece memnunuz. MAN TGX çekicileri, yakıt verimliliği, sürüş konforu ve teknolojik özellikleri ile sektörde öne çıkan araçlar arasında yer alıyor. Lokman Koçaslan Otomotiv ise işbirliği sürecinde gösterdiği profesyonellik ve müşteri odaklı yaklaşımıyla bizi etkiledi. Araçların teslimatından satış sonrası desteklere kadar olan süreçte, Lokman Koçaslan Otomotiv ekibi her zaman yanımızda oldu. Akran Lojistik olarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için güçlü bir filo ve güvenilir iş ortaklarına ihtiyaç duyuyoruz. Bu noktada MAN ve Lokman Koçaslan Otomotiv, beklentilerimizi karşılamak adına önemli bir rol oynuyor. Yeni MAN TGX çekicilerimizle birlikte daha verimli ve güvenilir taşıma hizmeti sunma amacımıza bir adım daha yaklaştık. Kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.

“Bu teslimat bizim için bir gurur”

Lokman Koçaslan Otomotiv Genel Müdürü Ersel İşcan, yaptığı açıklamada, “Akran Lojistik gibi güçlü bir isme, güçlü bir marka olan MAN ile hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz. MAN TGX çekicileri, dayanıklılıkları ve yüksek performanslarıyla sektörde öne çıkıyor. Bu teslimat, Türkiye’nin lojistik sektöründeki büyümeye ve gelişmeye olan katkımızı bir kez daha gösteriyor. Filo genişletme sürecinde MAN ve Lokman Koçaslan Otomotiv’in kalitesine güvenen Akran Lojistik’e teşekkürlerimizi iletiyor, işbirliklerimizin sürekliliğini diliyorum” dedi.

“Müşteri memnuniyeti birincil hedefimiz”

Müşterilerinin çözüm ortağı olmak, en kaliteli hizmeti vermek ve maksimum müşteri memnuniyetini sağlamanın birincil hedefleri olduğunu vurgulayan Lokman Koçaslan Otomotiv Satış Direktörü Ümit Kilit ise şunları söyledi: “Akran Lojistik’e 20 adet MAN TGX çekici teslimatı yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. MAN markasının gücü ve dayanıklılığı, lojistik sektöründe önemli bir oyuncu olan Akran Lojistik’e önemli avantajlar sağlayacak. Yüksek performansı, yakıt verimliliği ve sürüş konforuyla öne çıkan MAN TGX, taşımacılık alanında çözüm arayan müşterilerimizin beklentilerini karşılamak adına sektörün en güçlü seçeneklerinden biri. Teslimat sürecinde gösterdikleri güven ve işbirliği için Akran Lojistik’e teşekkür eder, yeni MAN çekicilerinin başarıyla kullanılmasını dileriz. Lokman Koçaslan Otomotiv olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunarak sektördeki iddiamızı sürdürmeye devam edeceğiz.”

Benzer Haberler

Başa dön tuşu