TÜRKİYE

Ford Trucks Fotoğraf Yarışması başlıyor

Ford Trucks Uluslararası Fotoğraf Yarışması 5. kez fotoğraf tutkunlarını bir araya getiriyor

Ford Trucks Sanat Atölyesi, “Kamyoncunun Hayatı/Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun” konulu fotoğraf yarışmasına, tüm amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarını davet ediyor. Başvurular, 23 Ekim 2016 tarihine kadar devam edecek.

Ford Trucks Sanat Atölyesi’nin bu yıl 5. kez düzenlediği “Ford Trucks Uluslararası Fotoğraf Yarışması” için başvuru süreci başladı. Ulusal ve uluslararası platformda, tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılara açık olan yarışmada; kamyon şoförlerinin hayatını en anlamlı ve estetik şekilde kadrajlayan katılımcılar ödüllendirilecek. Başvurular 23 Ekim 2016 tarihine kadar www.fordtrucksfotografyarismasi.com internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

Yarışmada birinci seçilen eser sahibi 5.000 TL, ikinci 3.000 TL, üçüncü ise 2.000 TL ödül kazanacak. Mansiyon, Jüri Özel Ödülü ve Ford Trucks Özel Ödülü’ne layık bulunan eserlerin sahipleri ise 1.000’er TL kazanacak. Performans Ödülü’nün sahibi 500 TL ödül kazanırken, ödüller dışında kalan ve Ford Trucks tarafından satın alınan fotoğraflara da, 300 TL’lik telif hakkı ödenecek.

Foto muhabiri ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral danışmanlığında oluşturulan seçici kurul, 27 Ekim 2016 tarihinde katılımcıların fotoğraflarını değerlendirecek. Yarışmanın kazananları, 03 Kasım 2016 tarihinde www.fordtrucks.com.tr ve www.fordtrucksfotografyarismasi.com web sitelerinde açıklanacak.
Seçici Kurul Danışmanı

Coşkun Aral / Foto Muhabiri, Belgesel Yapımcısı

Seçici Kurul

Görgün Özdemir / Otokoç Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş Genel Müdürü

Murat Dirlik / Ford Trucks Sanat Atölyesi Koordinatörü

Murat Gür / Fotoğraf Sanatçısı

Nevzat Çakır / Fotoğraf Sanatçısı

Prof. Özer Kanburoğlu / (AFIAP) İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Dekan Yardımcısı

Vahit Mahmatlı / Taşıyanlar Dergisi Genel Yayın Yönetmeni

Barış Anayurdu / Ford Trucks Satış Bölge Müdürü

Başa dön tuşu