AKARYAKIT DÜNYASI

Türkiye Petrolleri’nden büyük indirim kampanyası

Türkiye’nin yerli akaryakıt markası olarak tesisleri, yüzlerce istasyonu, yüzlerce bayisi, yüzbinlerce tonluk satış hacmi ve milyonlarca müşterisi ile tam 55 yıldır bu topraklarda var olan Türkiye Petrolleri, bu köklü geçmişin vermiş olduğu sorumlulukla, elini taşın altına koymak için kolları sıvadı.

Enflasyonla etkin bir mücadele için, tüm ekonomi paydaşlarının işbirliği içerisinde olması gerektiğinin bilincinde olan Türkiye Petrolleri, aile bütçesinin en önemli harcama kalemi olan motorin ve benzinde, tavsiye edilen pompa satış fiyatları üzerinden, litrede 5 kuruş indirime giderek, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan “Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı”na destek verdiğini açıkladı.

“İndirim, ülke genelinde bulunan 700’e yakın istasyonumuzda geçerli.”

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Çağdaş Demirağ, şunları söyledi: “Türkiye Petrolleri olarak 55 yılın vermiş olduğu güç, deneyim ve enerjiyle toplumumuza hizmet etmeyi önceliklerimiz arasında tutmayı ilke edindik. Türkiye’nin dev milli akaryakıt şirketi olarak hedefimiz, tüm müşterilerimize kaliteli hizmet verebilmek ve bunu gerçekleştirirken de vatanımıza ve milletimize katma değer sağlayabilmektir. Bugün de ülkemizin yaşadığı sorunlarda çözümün bir parçası olmak için elimizi taşın altına koyuyor ve ülke genelinde bulunan 700’e yakın istasyonumuzda geçerli olmak üzere benzin ve motorinde, bayilerimizle birlikte kazancımızdan fedakarlık ederek bu gece yarısından itibaren tavsiye edilen pompa satış fiyatları üzerinden, litrede 5 kuruş indirim uyguluyoruz. Yapacağımız bu indirim tarımdan sanayiye, perakende sektöründen gıdaya kadartüm ülke ekonomisine çok önemli bir katkı sağlayacaktır. Sağlayacağımız bu makro faydadan dolayı gururluyuz. Ülke olarak geçmişte defalarca başardığımız gibi, yaşanan bu sıkıntılı dönemi güçlü bir dayanışma örneği sergileyerek yine birlikte atlatacağımıza da eminiz.”

Benzer Haberler

Başa dön tuşu