AKARYAKIT DÜNYASIDAFMANŞET

TotalEnergies, DAF’ın yeni nesil kamyonlarına özel motor yağı geliştirdi

TotalEnergies Madeni Yağlar, dünyanın önde gelen otomobil ve ticari araç üreticisi DAF ile 20 yılı aşan iş birliğine önemli bir kilometre taşı daha ekledi. TotalEnergies, yeni nesil kamyonları XF, XG, XG+’ın lansmanını yapan DAF’a yeni nesil bir ürünle güç verdi.

DAF PSQL 2.1E 10W-30 motor yağı, DAF’ın yeni nesil araçları için özel olarak geliştirildi. Uluslararası API CK-4 ve ACEA E7, E9 onaylarına sahip, yakıt ekonomisi sağlayan yüksek performanslı Low Saps motor yağı DAF PSQL 2.1E 10W-30, verimlilik, güvenlik ve sürücü konforunda yeni bir standart belirliyor.

DAF orijinal yağları, TotalEnergies tarafından üretiliyor

TotalEnergies yeni ürününü, Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleşen DAF’ın yeni araç lansmanında tanıttı. İki gün süren etkinliğin sponsorları arasında yer alan TotalEnergies’in standı da katılımcıların yoğun ilgisini çekti. TotalEnergies Direkt Satışlar Müdürü Meriç Özeren, iki markanın çeyrek asra yaklaşan ortaklığının yeni bir döneme girdiğini söyledi.

Özeren, “TotalEnergies olarak 20 yılı aşkın süredir DAF’nın Avrupa madeni yağ tedarikçisiyiz. DAF için fabrika ilk dolum yağları, otomotiv ve sanayi yağları tedarik etmenin yanı sıra Avrupa ve Türkiye’de servis dolumu için de madeni yağlar tedarik ediyoruz. Özellikle yakıt ekonomisi sağlayan motor ve şanzıman yağları geliştirerek, filoların işletme maliyetlerini azaltmak için çalışıyoruz.

Yeni ürünümüz de uzun yıllardır inovasyon tutkusuyla sürdürdüğümüz geniş kapsamlı ortaklığın güçlü bir yansıması. TotalEnergies’in madeni yağ alanındaki uzmanlığını yansıtan DAF PSQL 2.1E 10W-30 motor yağı, DAF’ın yeni nesil araçlarının özel motor gereksinimlerini karşılayacak şekilde tasarlandı. Motorun yüksek performansla çalışmasını sağlamak, zararlı gaz emisyonunu düşürmek ve yakıt ekonomisi sağlamak için özel olarak geliştirildi. DAF ile ortaklığımızı bir adım daha öteye taşımaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu