AKARYAKIT DÜNYASI

Motul Türkiye’de Yatırımlarını Artırıyor

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticilerinden Motul, Türkiye’deki yatırımlarını artırıp, şirketleşerek, yeni ofisinde Motul TR İleri Teknoloji Otomotiv ve Endüstri Yağları A.Ş. ismiyle hizmet sunmaya devam edecek.

Motul Türkiye, Yeni Ofisinde Genişleyen Kadrosu İle Hizmet Sunacak

Motul, 2014 yılından beri irtibat bürosu olarak hizmet sunduğu Türkiye’de, yatırımlarına hız vererek şirketleşme sürecini tamamladı. Yeni ofisinde genişleyen kadrosu ve distribütör ağının yanı sıra otomobil, motosiklet, ağır vasıta ürünleri ve endüstriyel ürün gamıyla kesintisiz kaliteli hizmet sunmaya devam edecek.
23 Mart Salı günü gerçekleştirilen organizasyon ile Motul Türkiye açılış ve yeni ofis kutlaması, Motul’un üst düzey yöneticileri, yarış takımları, tedarikçiler ve basının katılımı ile gerçekleştirildi.
Motul Türkiye Genel Müdürü Dmitry Bakumenko “Köklü geçmişe sahip madeni yağ devi Motul, sürekli gelişim ve yenilikçi bir şirket politikası izleyerek, Türkiye pazarındaki artan talep ve istekler doğrultusunda hedeflerini genişletip, kullanıcılarına daha profesyonel bir hizmet sunmaya hazırlanıyor” sözleri ile Motul’un Türkiye’deki yerini güçlendirdiğine dair vurgu yaptı.

Motul, Türkiye’deki Hedeflerini Büyütmeye Devam Edecek

Motul Türkiye’deki büyüme ve pazar payını artırma hedefleri çerçevesinde çalışmalarına devam edecek. Araç üreticilerinden son tüketiciye, nakliye, ulaşım, inşaat ve endüstriyel gibi önemli sektörlere yönelik ürünler ve hizmetler üreten Motul’un satış ve pazarlama çalışmaları 2018 senesinde hızlanarak artacak.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu