MERCEDES-BENZ

Mercedes-Benz eActros,atık toplama aracı olarak hizmette

Dünyanın ilk elektrikli ağır hizmet kamyonu Mercedes-Benz eActros’un atık toplama aracı olarak tasarlanan modeli REMONDIS firması tarafından hizmete alındı.

Mercedes-Benz eActros

Dünyanın en büyük geri dönüşüm, su ve servis şirketlerinden biri olan REMONDIS, eActros’u farklı bölgelerde de kullanmayı hedefliyor.
2021 yılında seri üretime alınan eActros’un çeşitli kapsamları Mercedes-Benz Türk Kamyon AR-GE ekibi tarafından geliştirildi.

Mercedes-Benz eActros

Dünyanın ilk elektrikli ağır hizmet kamyonu olan ve 2021 yılında seri üretime alınan Mercedes-Benz eActros’un ağır işlerde kullanım uygulamalarının kapsamı kademeli olarak genişlemeye devam ediyor. Prototipten seri üretime alınma sürecine kadar Mercedes-Benz Türk Kamyon AR-GE ekibinin de önemli katkılar sağladığı eActros’un atık toplama aracı olarak tasarlanan modeli, dünyanın en büyük geri dönüşüm, su ve servis şirketlerinden biri olan REMONDIS tarafından hizmete alındı.

Mercedes-Benz eActros’u atık toplama hizmeti vermek amacıyla Köln’de şehir içinde kullanan REMONDIS, eActros ile Rhineland bölgesinde kentsel atık toplama hizmeti vermeyi de planlıyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu