MERCEDES-BENZŞirket Haberleri

Mercedes kamyon ve otobüs ürün grubu için yeni kampanya

Mercedes-Benz Kamyon Finansman, çekici/inşaat ve kargo kamyonları ile yolcu otobüsü modellerinde Ağustos ayına özel kampanyalar sunuyor.

Kamyon ürün grubu için düzenlenen kampanya çerçevesinde, kurumsal müşteriler yüzde 2,24’ten başlayan faiz oranları ile yeni bir Mercedes-Benz kamyona sahip olabilecekler.
Tüm Travego ve Tourismo modellerinde ise, Ağustos ayına özel olarak 60 aya varan vade seçenekleri sunuluyor.

Mercedes-Benz Kamyon Finansman

Mercedes-Benz çekici/inşaat ve kargo kamyonları

Mercedes-Benz Kamyon Finansman, Mercedes-Benz çekici/inşaat ve kargo kamyonları ile Mercedes-Benz yolcu otobüslerine yönelik Ağustos ayına özel kampanyalar düzenliyor.

60 aya varan vade seçenekleri

Mercedes-Benz Kamyon Finansman, Aksaray ve Wörth üretimi çekici/inşaat ve kargo kamyonları için Ağustos ayı boyunca geçerli olacak kasko ve servis sözleşmesini kapsayan bir finans kampanyası hazırladı. Söz konusu kampanya kapsamında, kurumsal müşteriler yüzde 2,24’ten başlayan faiz oranları ve 60 aya varan vade seçenekleri ile yeni bir Mercedes-Benz kamyona sahip olabilecekler.

Travego ve Tourismo modellerine özel seçenekler

Mercedes-Benz Kamyon Finansman, Ağustos ayında tüm Mercedes-Benz yolcu otobüs modellerinde geçerli olacak bir kampanya da gerçekleştiriyor. Kampanya doğrultusunda, kurumsal müşteriler, 60 aya varan vade seçenekleriyle Travego ve Tourismo modellerine sahip olabilecekler.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu