Abdullah KurtayLASTİK

Petlas Kış Lastiğinde Yüzde 10 İndirime Gidiyor

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli lastik markası Petlas, kış lastiklerinde yüzde 10 indirime gidiyor. Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı kapsamında ekonomiye ve yol güvenliğine katkıda bulunuyor.

Türkiye’nin lastiği Petlas, geçtiğimiz günlerde açıklanan ve gerek iş dünyası gerekse kamuoyunda heyecan uyandıran Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı ve yüzde 10 indirim hareketi kapsamında, üzerine düşen sorumluluğu yerine getiriyor. Üretimini yüzde yüz yerli Ar-Ge, yerli teknoloji ve yerli iş gücü ile gerçekleştirdiği kış lastiklerinde yüzde 10 indirim yapıyor.

Bu adımın, ülke ekonomisi için olduğu kadar, yol güvenliği açısından da önem taşıdığını belirten AKO Grup Pazarlama Müdürü Erkal Özürün, “Petlas, Türkiye’nin ekonomik gücünün direnç ve istikrarı için başlatılan bu hareketin içerisinde yer almaktan onur duyuyor. Bugüne dek tüm iş ve yatırım kararları, ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunma azmiyle şekillenen grubumuz, Türk lastik sektörünün yerli sermayeli lider markası Petlas’ın yanı sıra, Starmaxx ve Milestone ile yol güvenliğine ve ülke ekonomisine destek sağlıyor” şeklinde konuştu.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu