DAFKAMYON TVLOJİSTİK

DAF Trucks’a “Yılın Dijital İnovasyonu” ödülü

DAF Trucks’ın 3D Kamyon Yapılandırıcı (3D Online Truck Configurator) uygulaması Computable Award 2018 ödülünü kazandı. Bu son teknoloji ürünü web aracı, DAF müşterilerinin ideal araçlarını sanal ortamda tasarlamalarını sağlıyor.

Hollanda’daki en önemli IT ödüllerinden biri olan Computable Award, IT uzmanları jürisinin yanı sıra Computable dergisinin okuyucuları tarafından da oylanarak veriliyor. DAF’ın ödülü “Yılın Dijital İnovasyonu” kategorisinde yer alıyor.

ÖDÜL TÖREN:(soldan sağa) Patrick Essers; yönetmen EIT Digital, Renaud Dehillotte;DAF Trucks Pazarlama Direktörü; Rens Evers, DAF Trucks Direktörü ITD ve Ben van der Burg; tören ev sahibi.

DAF Trucks, ideal kamyonu çevrimiçi monte etmenin öncüsü

DAF Kamyon Yapılandırıcı, ‘ne görürsen onu alırsın’ sloganı ile müşterinin karşısına çıkıyor. Uygulama tüm mevcut araç varyantlarını ve seçeneklerini göstererek, sanal ortamda ideal araçlarını tasarlamalarını sağlıyor. DAF Trucks’ın bu uygulaması şasi bileşenlerinin tam olarak düzenlenmesini ve sınırsız olarak değiştirebilme imkanı sunan kamyon endüstrisinde benzersiz bir uygulama. Bu proje Yılın Dijital İnovasyonu kategorisinde 2018 Yılın Ödülü’nü aldı.

NASIL ÇALIŞIYOR?

3D DAF Truck Configurator, herhangi bir özel nakliye uygulaması için çevrimiçi en uygun kamyonu oluşturmayı sağlıyor. İki, üç veya dört aks, tek veya çift tahrikli, önden çekişli veya arka çekişli bir dingil, akla gelebilecek her kamyon ve şasi varyantını online olarak yapılandırabiliyor.

“Otomotiv sektöründe eşsiz”

Computable dergisinin baş editörü Sander Hulsman, DAF’ın 3D Online Kamyon Yapılandırıcısı ile çevrimiçi kamyon konfigürasyonu alanında öncü olduğuna vurgu yaparak; “Yakıt tankları ve batarya taşıyıcıları gibi bileşenlerin konumlandırılması için neredeyse sınırsız olanaklar da dahil olmak üzere mevcut tüm seçenekler görülebiliyor. Standart resim ve dosyalar kullanmak yerine, bilgilerin doğrudan DAF’daki orijinal CAD kaynak dosyalarından alınabilmesi konfigüratörlerde de olduğu gibi benzersiz bir özelliktir” dedi.

” Bizim önceliğimiz ulaşımın her şartta verimli olmasını sağlama yönünde”

Özellikle bu ödülü almaktan çok memnun olan DAF Trucks Pazarlama & Satış Direktörü ve Yönetim Kurulu üyesi Richard Zink, her zaman piyasaya daha iyi hizmet vermenin yollarını aradıklarını belirterek; “DAF 3D Truck Configurator ile müşterilerimiz en uygun kamyonu, üstyapı geliştiricisi ve bayi ile birlikte yapılandırabilirler. Kullanıcı dostu olan bu online inovasyon DAF Nakliye Verimliliği felsefemizi tamamlıyor. Araç siparişi verilirken üst yapıcının ilk aşamalarda araç üstyapısını hazırlanmasına imkan sunduğundan teslimat süresini hızlandırıyor” dedi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu