Abdullah KurtayŞirket HaberleriVOLVO

Tosun Ticaret ve Kardeşler Tarım Ürünleri Volvo Trucks’ı tercih etti

Tarım, nakliyat, akaryakıt, gıda perakendeciliği sektörlerinde faaliyet gösteren ve yurtdışı taşımacılık faaliyetlerini ortak bir çatı altında yürüten Tosun Ticaret ve Kardeşler Tarım Ürünleri firmaları,filosunu toplamda 12 adet Volvo Trucks çekici ile güçlendirdi.

Tosun Ticaret ve Kardeşler Tarım Ürünleri, Volvo Trucks’ın Türkiye distribütörlüğünü yürüten Temsa İş Makinaları’ndan 8 Adet FH540, 2 Adet FH500, 2 Adet FH460 Volvo Trucks çekici  teslim aldı. Böylece yaklaşık 100 adet çekici bulunan filosunu toplamda 12 adet Volvo Trucks çekici ile güçlendirmiş oldu. Volvo çekiciler 540 HP motor gücü, ilave körüklü XL kabin ve deri döşeme gibi lüks tip kabin içi uygulamaları, Active Cruise Control gibi güvenlik donanımları ve sadece Volvo Trucks müşterilerine özel geliştirilmiş renk seçenekleri arasından özenle seçilen kabin renkleri ile öne çıkıyor.

Teslimat töreni, Tosun Ticaret firma müdürü Soner Tosun, Kardeşler Tarım firma müdürü Ali Tursun ve Temsa İş Makinalarını temsilen Bölge Satış Yöneticisi İbrahim Sarı’nın katılımı ile gerçekleşti. Törende konuşma yapan Kardeşler Tarım firma müdürü Soner Tosun araç özelliklerine değinerek şunları söyledi: ”Teslim edilen ürünler güçlü motor aksamları, XL kabin, lüks tip kabin donanımları ile sürücüye konforlu ve güvenli bir seyir sağlıyor. Uzun yolda güvenlik kadar konfor da çok önemli. İkisini bir arada sunan yeni Volvo Trucks çekicilerimizle gücümüze güç katacağız.” Tosun Ticaret firma müdürü Soner Tosun ise neden Volvo Trucks ürünlerini tercih ettiklerini şöyle açıkladı: “Volvo Trucks’ın müşterilerine güvenlik, verimlilik ve sürdürebilirlik noktalarında sunduğu ayrıcalıkların farkındayız. Tercihimizin ana sebeplerinden biri de Volvo Trucks markasının uluslararası taşımacılıkta sağladığı servis desteğinin gücüdür.”

Benzer Haberler

Başa dön tuşu