MANMANŞETSON DAKİKA KAMYON HABERLERİ
Trend

MAN’ın küresel performans ödülü Türkiye’nin!

MAN Truck & Bus SE’nin her yıl dünya çapında en iyi performans gösteren ülkeye verdiği ‘Market of the Year’ ödülü, bir kez daha MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin oldu.

Pandemiye rağmen satış ve satış sonrası hizmetlerde başarılı bir performans ortaya koyan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., böylece 2020 yılının ardından 2021’de de ‘Market of the Year’ ödülünü alarak, istikrarlı başarısını devam ettirdi.

Man Kamyon ödül

Son iki yılda gösterdikleri başarıyla ikinci kez bu ödülü Türkiye’ye getirdiklerini belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, “MAN olarak, müşteri memnuniyeti temelinde gerek satış gerekse de satış sonrası hizmetlerde daima en iyiyi sunma hedefiyle çalışıyoruz. 2021 yılında da zorlu pandemi koşullarına rağmen hedeflerimize ulaşmayı başardık. Bu başarımızın, MAN Truck & Bus SE’nin her yıl küresel ölçekte en iyi performansa verdiği ‘Market of the Year’ ödülü ile taçlanması ise, bizler için büyük bir mutluluk ve ekstra bir motivasyon kaynağı oldu. Geçen yılın ardından bu yılda da aynı ödülü ikinci kez alarak, başarımızı küreselde de tescillemiş olduk” dedi.

MAN Truck & Bus SE’nin her yıl düzenlediği International Sales Conference- Uluslararası Satış Konferansı, bu yılda da şirket yetkilileri ve dünya genelindeki ülke yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu