GÜNCELMARKALARSEKTÖR HABERLERİŞirket Haberleri

Petronas Madeni Yağlar’da stratejik ekipte değişim

PETRONAS Madeni Yağlar, EMEA bölgesi liderlik ekibini stratejik olarak yeniden yapılandırdı. Yeni yapılanmada yöneticiler Giuseppe Pedretti’ye bağlı olacaklar.

  • Yapılan değişiklikler, müşteri odaklı iş modelindeki gelişimin arkasından geldi ve şirketin EMEA bölgesindeki pazar dinamiklerine ve müşteri ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde yanıt verme yeteneğini artırmak için tasarlandı.

Yeni model, Orta ve Kuzey Avrupa İş Birimi Başkanı Bart Janssen, İberya İş Birimi Yöneticisi Luca Gabella, İtalya ve Afrika İş Birimi Yöneticisi Ciro Lupo ve Türkiye ve Orta Doğu İş Birimi Yöneticisi Burak Işıldak tarafından yönetilecek olan dört ayrı iş biriminden oluşuyor. Bu iş birimleri, iş modelinin sürdürülebilirliğini sağlamak için temel finansal göstergelerle birlikte PLI’ın stratejik gündemi ve ticari sonuçlarını yönlendirme sorumluluğuna sahip olacak.

Yeni atamaların yanı sıra Jose Eliseo Abascal Di Giulio, departmanlar arası ve içindeki etkileşimi daha da geliştirmek ve uçtan uca müşteri deneyimi sağlamak üzere Pazarlama, Müşteri Hizmetleri ve Müşteri Mükemmelliği işlevlerini içerecek şekilde yeniden düzenlenen EMEA bölgesi pazarlama organizasyonunun liderliğini üstlenecek.

İş Birimi Yöneticileri, Nisan 2023’te atanan EMEA Bölge Yöneticisi Giuseppe Pedretti’ye bağlı olacak

Giuseppe Pedretti, yeni liderlik yapısına dair şunları söyledi: “Yeni liderlik yapımız altında EMEA bölgesinde endüstri çevikliği ve müşteri odaklılık konusunda bir sonraki adımı atacak kabiliyete sahibiz. Bu dönüşüm, yerel operasyonlarımızı güçlendirerek ekiplerin rekabet ortamında yollarını daha kolay bulmalarını ve müşterilerimize, iş ortaklarımıza, distribütörlerimize ve diğer paydaşlarımıza, birlikte eşsiz bir değer sunmalarını sağlıyor.” 

Benzer Haberler

Başa dön tuşu