GÜNCELŞirket Haberleri

Koç Holding Medya İlişkileri Yönetimi’ne Meltem Ersoy Ağu getirildi

İletişim sektörünün deneyimli ismi Meltem Ersoy Ağu, Ekim 2023 itibarıyla Koç Holding’de Medya İlişkilerinden Sorumlu Yönetici oldu.

  • Meltem Ersoy Ağu, yeni görevinde medya iletişimi çalışmalarının yürütülmesinin yanı sıra stratejik iletişim, itibar yönetimine yönelik faaliyetler ve kriz iletişiminden sorumlu olacak.

1998 yılında İzmir Saint Joseph Lisesi’nden, 2003 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Ersoy Ağu, daha sonra Galatasaray Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler üzerine yüksek lisans, Marmara Üniversitesi’nde Orta Doğu’nun Siyasi Tarihi ve Uluslararası İlişkileri üzerine doktora eğitimini tamamladı.

2004 yılında Hürriyet Gazetesi’nde ekonomi muhabiri olarak meslek hayatına başlayan Meltem Ersoy Ağu, takiben 2017 yılına kadar Sabah ve Habertürk gazetelerinde çalıştı. Ocak 2018 tarihinde ING Türkiye’de Dış İletişim Müdürü olarak çalışmaya başlayan Ersoy Ağu, görevine İç ve Dış İletişim Müdürü olarak devam etti. İngilizce ve Fransızca bilen Ersoy Ağu, evli ve bir çocuk annesi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu