GÜNCELLASTİK

Goodyear Türkiye’ye yeni genel müdür atandı

Dünyanın önemli lastik üreticilerinden Goodyear’ın Türkiye organizasyonunda önemli bir atama gerçekleşti.

Lastik üreticisi Goodyear’ın Türkiye organizasyonunda yeni bir atama gerçekleşti. Goodyear Türkiye Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Marwa Khairalla, Genel Müdürlük görevine getirildi. Daha önce Genel Müdür olarak görev yapan Mahmut Sarıoğlu da, Gelişmekte Olan Pazarlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Görev değişiklikleri 1 Temmuz 2023 itibariyle geçerli olacak.

Dünyanın önemli lastik üreticilerinden Goodyear’ın Türkiye organizasyonunda önemli bir atama gerçekleşti. Goodyear Türkiye Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Marwa Khairalla, Genel Müdürlük görevine atandı. Genel Müdür olarak görev yapan Mahmut Sarıoğlu da, Gelişmekte Olan Pazarlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Görev değişiklikleri 1 Temmuz 2023 itibariyle geçerli olacak.

Marwa Khairalla Kimdir?
Türkiye, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde 25 yıllık deneyime sahip Marwa Khairalla, Goodyear’ın Türkiye’deki lider konumunu daha da güçlendirmek amacıyla uçtan uca strateji tasarlama ve yürütme konusunda Türkiye organizasyonunun başında olacak.

Kahire’deki Amerikan üniversitesi Alexandria Üniversitesi’nden mezun olan Marwa, Atlanta’da Emory Üniversitesi’nde MBA Programını tamamladı. SIG Combibloc, Mondelez International ve Kraft Foods gibi çok uluslu şirketlerde çeşitli yöneticilik görevlerinde çalışan Marwa, 2020 yılında Gelişmekte Olan Pazarlar Tüketici Lastikleri Direktörü olarak Goodyear ailesine katıldı.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu