MARKALAROTOKAR

Otokar Çalışanlarından “Cumhuriyet” Yürüyüşü

Türkiye’nin öncü otomotiv şirketi Otokar’ın, Sakarya’daki 552 bin metrekarelik fabrikasında Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında kortej yürüyüşü düzenlendi. 3 bine yakın Otokar çalışanının katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı.

Otokar Çalışanlarından "Cumhuriyet" Yürüyüşü

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını gurur ve coşku içinde kutlama amacıyla Sakarya Arifiye’deki 552 bin metrekarelik fabrikasında tüm çalışanları ile bir araya geldi. Türkiye’nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin zaferini kutlama amacıyla düzenlenen kortej yürüyüşü 3 bine yakın Otokar çalışanının katılımıyla gerçekleşti.

Otokar Çalışanlarından "Cumhuriyet" Yürüyüşü

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Otokar çalışanları, 100 metrelik bayrak açarak Türkiye’nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin zaferini coşkuyla kutlamak amacıyla Cumhuriyet Yürüyüşü’nü gerçekleştirdi. Korteje bando takımının yanı sıra dünyanın dört bir yanında kullanılan Türk mühendisliği ve işçiliğinin ürünü olan Otokar araçları eşlik etti.

Otokar Çalışanlarından "Cumhuriyet" Yürüyüşü

Benzer Haberler

Başa dön tuşu