MARKALAR

Barsan Global Lojistik Ajansını Seçti

Türkiye’nin lojistik sektöründeki dünya markası Barsan Global Lojistik, iletişim çalışmalarını Zarakol İletişim Hizmetleri ile yürütecek. Bu süreçte Zarakol İletişim, Barsan Global Lojistik’e stratejik iletişim danışmalığı hizmeti verecek.

Barsan Global Lojistik Hakkında:

1982 Yılından kurulan Barsan Günümüz de; Ülkemizde 19 Bölge Direktörlüğü 35 Gümrük Ofisi, 17 Lojistik Merkezi. Dünyada ise 17 Ülke 38 farklı lokasyonda Entegre Lojistik hizmeti veren Global bir Dünya markasıdır.

Print

Zarakol İletişim Hakkında;
Zarakol İletişim Hizmetleri, Bayraktar Holding (Citroen, Subaru, İnfiniti, Resistall, Yokahama, Ege Fren, Ege Endüstri, İzmit Outlet Center), Sinpaş Yapı, Sinpaş GYO, Nestle, Avrasya Tüneli, Mey İçki-Diageo, Tadım, Herbalife, Abbott-Similac, Erişler Gıda, Lilly İlaç, Beyaz Müzayede, Akedaş Elektrik gibi firmalara ve Norveç Deniz Ürünleri Konseyi’ne hizmet vermektedir. Zarakol ayrıca Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin 7. ODD Gladyatör Ödülleri ile 2017’de düzenlenecek olan Tüyap Autoshow 2017 ve Global Gastronomi Zirvesi’nin iletişim faaliyetlerini yürütmektedir.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu