GÜNCELLOJİSTİKMARKALAR

Crown, yeni nesil forklift ve depo ekipmanlarını tanıtttı

Türkiye pazarında farklı sektörlere akıllı depolama çözümleri sunan, endüstriyel kaldırma ekipmanları markası Crown’un, yeni nesil forklift ve depo ekipmanlarının tanıtımı Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. ev sahipliğinde gerçekleşti.

  • 2017 yılından bu yana Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. tarafından Türkiye’de temsil edilen Crown, yeni nesil turbo Stage V motora sahip olan C-D Dizel Forklift ve ESR 1000 Reach Truck modellerini Türkiye pazarında iş ortakları ile buluşturmaya başladı.

Tanıtım toplantısında Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Genel Müdürü Eşref Zeka, Crown Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgelerinden Sorumlu Satış ve Pazarlama Direktörü Simon Emery ve Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Endüstriyel Ürünler Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Bülent Beleda konuşmacı olarak katıldılar.

40 yılı aşkın süredir forklift sektöründe

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Genel Müdürü Eşref Zeka, açılış konuşmasında 40 yıl önce Komatsu markalı forkliftler ile lojistik sektörüne hizmet sunmaya başladıklarını, bugün ise lojistikten, inşaata, maden sektöründen, tarıma ve sanayiye kadar, birçok sektörün ihtiyacına cevap veren müşteri odaklı bir iş modeli oluşturduklarının altını çizdi. Tokyo merkezli Marubeni ve güçlü markaları ile sürdürülebilir bir gelecek için yüksek teknolojili ürünler sunduklarını belirten Zeka, “’Bizler sadece satış yapan, forklift veya depo ekipmanı teslim etmeyi amaçlayan bir kurum değiliz. Önceliğimiz müşterilerimizi dinlemek, anlamak ve onlara doğru çözümler sunmak’’ olduğunu vurguladı.

Crown fabrikaları yeşil enerjiyle üretim yapıyor

Crown’un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgelerinden Sorumlu Satış ve Pazarlama Direktörü Simon Emery, ise konuşmasında yeşil enerji ile çalışan fabrikalarda üretilen Crown ekipmanlarında, plastik yerine çelik aksam kullanıldığına vurgu yaparak, ürünlerinin %90’undan fazlasının geri dönüştürülebilir olduğunun ve Crown parçalarının %85’inin şirket içinde üretilmesi sayesinde azalan nakliye işlemleri dolayısıyla karbon ayak izini azalttıklarının altını çizdi.

Dikey ve dar koridorlu depolarda işlevsel çözümler

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Endüstriyel Ürünler Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Bülent Beleda, son yıllarda büyük şehirlerde artan depo maliyetlerinin dikey ve dar koridorlara sahip depoların inşasına sebep olduğunu, 17-18 metre yüksekliğindeki raflarda ve 1,5 metre genişliğindeki koridorlarda işlevsel çözümler sunan ekipmanların öneminin arttığını vurguladı. Beleda, düşük yakıt tüketimi özelliğinin ön plana çıktığı yeni Crown C-D Dizel Forkliftleri ile yeni teknolojiler ile donatılmış ESR 1000 akülü reach truck modelleri hakkında bilgiler verdi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu