OTOMOTİV DÜNYASI

Kärcher’den Oto Yıkama Noktaları için Dev Kampanya!

Alman temizlik devi Kärcher, oto yıkamacıları sevindirecek yeni bir kampanyaya imza atıyor. Kärcher, Yeni Tabanca (Easy force) ve Yeni Kolay Bağlantı (Easy lock) teknolojili hem ekonomik hem de profesyonel oto yıkama çözümleri HD 9/20 Classic ve NT 70/2 Me Classic’i ikili paket olarak 4,999 TL’ye sunuyor. Kärcher’in avantajlı kampanyasından Ağustos boyunca yararlanılabiliyor. Üstelik Kärcher, ilk bakımda işçilik ücreti almıyor ve ilk bakıma özel yedek parçada yüzde 35 indirim yapıyor.

Basınçlı yıkama makinelerinin mucidi Kärcher

Alman temizlik devi Kärcher yeni kampanyasıyla oto yıkama noktalarını sevindirecek! Easy force ve Easy lock teknolojileri ile artık tabancadaki tetik mekanizmasını sıkmaya gerek yok! Ayrıca yeni bağlantı sistemi ile (Easy Lock) 360 derece dönüşle tüm bağlantılar çok kolay hallediliyor! Basınçlı yıkama makinelerinin mucidi Kärcher, bu oto yıkama çözümlerini ikili paket halinde sadece 4,999 TL’ye, profesyonel temizlik arayanların beğenisine sunuyor. Ağustos ayı boyunca geçerli olacak kampanyayla profesyoneller, Kärcher HD 9/20 Classic basınçlı yıkama makinesine ve Kärcher NT 70/2 Me Classic ıslak-kuru elektrik süpürgesine avantajlı fiyatlarla sahip olabiliyor. Kampanya kapsamında Kärcher, ilk bakımda işçilik ücreti almamakla birlikte ilk bakıma özel yedek parçada da yüzde 35 indirim yapıyor.

Kärcher’den profesyonellere!

Kärcher, müşterileri için en iyisini isteyen oto yıkama profesyonellerine etkili ve ekonomik temizlik çözümler sunmaya devam ediyor. Kärcher NT 70/2 Me Classic profesyonel tip ıslak-kuru elektrik süpürgesi en zorlu kirleri vakumlarken, Kärcher HD 9/20 Classic basınçlı yıkama makinesi ise olabilecek en kısa sürede etkili temizlik sağlıyor.

Kärcher hakkında;
KARCHER, 1935 yılında Almanya’da Alfred Kärcher tarafından kurulmuştur. Temizlik makine, ekipman ve aksesuarlarının yanı sıra, temizlik kimyasalları ve deterjanlarını da üretmekte olan; dünya üzerinde 190’ı aşkın ülkede 40.000 satış noktasından kullanıcılara hizmet sağlayan bir sanayi devidir. 10 binin üzerinde çalışanı ile Kärcher, 80 yılı aşkın bir süredir tüm dünyada hem profesyonel kullanıcılara hem de ev kullanıcılarına yenilikçi temizlik çözümleri sunmaktadır.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu