ULAŞTIRMA

Iveco Bus, Brüksel’de son yeniliklerini tanıtacak

IVECO BUS, 7-12 Ekim tarihleri arasında Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenecek olan Busworld 2023’te yeni karbonsuz şehir çözümleriyle dünya prömiyerini yapacak. Sıfır emisyona giden yolda bir sonraki adıma dair yenilikleri sunacak olan IVECO BUS, standında emisyonsuz mobiliteye yer verecek.

Avrupa’da toplu taşımacılık sektörünün en önemli ticaret fuarı olan bu platformda IVECO, sıfır emisyonlu araçlar ve diğer alternatif tahrikli modellerini lanse edecek. Açık hava sergisinde tanıtıma imkan veren fuarda IVECO’nun şehir içi, şehirlerarası ve gezi otobüslerinden minibüslere kadar her misyonu kapsayan 11 aracı tanıtılacak.

Marka, bugün piyasada bulunan tam elektrikli araçlardan oluşan şehir içi ve şehirlerarası araçlardan minibüslere kadar kapsamlı ürün yelpazesini sergileyecek: Stantta %100 elektrikli e-DAILY minibüs ve şasi, E-WAY Yeni Nesil, STREETWAY ELEC ve CROSSWAY LE ELEC yer alacak. Tüm bu araçlar, Iveco Grubu’nun güç aktarma organları markası FPT Industrial tarafından özel olarak sanayileştirilmiş en son NMC akü teknolojisine sahip.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu