MANŞETMERCEDES-BENZ

Mercedes-Benz Türk’ten, Kamyon Şoförlerinin Yol Arkadaşlarına Bakım Fırsatı

Mercedes-Benz Türk, çatı şirketi Daimler Truck’ın global standartlarına uygun olarak Euro 6 ve Euro 5 motorlu kamyonlara yönelik yeni bir bakım kampanyası başlattı.

Mercedes-Benz Türk bu kapsamda “Yol Arkadaşınız için Bakım Vakti” sloganıyla başlattığı kampanya ile Euro 6 motora sahip, model yılı 2016-2021 arasında olan Mercedes-Benz Actros, Arocs ve Atego araçlar için motor ve zaman bakımı seçeneklerinde cazip indirim fırsatları sunuyor.

Mercedes-Benz Türk’ün yeni başlattığı ve 30 Nisan’a kadar geçerli olan “Efsane Kamyonlarınıza Efsane Bakım!” Kampanyası kapsamında da Euro 5 motora sahip Mercedes-Benz Axor, Actros ve Atego araçlarda motor ve zaman bakımı seçeneklerinde cazip yedek parça fiyatları ile birlikte ücretsiz işçilik sunuluyor.

Mercedes-Benz Türk’ün bir diğer kampanyası olan “Hızlı çözüm, cazip fiyat!” Kampanyası’nda motor değişimine ihtiyaç duyan OM 471, OM457 ve OM501 motorlu Euro 5 ve Euro 6 araçlar için 3 motor tipinde cazip fiyatlar sunuyor.

Mercedes-Benz Türk ayrıca “Sıfır gibi motor!” kampanyası ile eskiyen OM471 motorları için müşterilerine ekstra indirim sunuyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu