GÜNDEMKAMYON HABERLERİLOJİSTİKRenault

Turna Global, Renault Trucks D serisi ile operasyonlarını sürdürüyor

Turna Global Lojistik, yeni araçları ile eş zamanlı olarak Renault Trucks’ın Fransa, Lyon’daki global merkezini ziyaret ederek üretim süreçlerini gözlemledi.

  • Kocaeli merkezli Turna Global Lojistik, 15 yıldır Renault Trucks çekici ve kamyonlarını taşımacılık hizmetlerinde kullanıyor. Yeni alımlarında retarderli ve ADR’li 8 adet Renault Trucks D-Wide ve 2 adet Renault Trucks T 480 EVO alımı yapan Turna Global, Lyon’daki fabrika gezisinde araçların üretim süreçlerini de yakından inceledi.

Ağırlıklı olarak yurtiçi taşımacılık hizmetleri sunan Turna Global Lojistik, başta demir-çelik, odun ve ürünlerinin hem hammadde hem de üretim sonrasında nihai ürün olarak lojistiğini yürütüyor. Tankerli ve damperli olmak üzere farklı taşımacılık alanlarında da faaliyet gösteren Turna Global’in filosunda yarısı Renault Trucks D-Wide kamyon olmak üzere toplamda 40 adet Renault Trucks araç bulunuyor.

“2007’den bu yana Renault Trucks araçlarının alımını yapıyoruz”

Renault Trucks fabrikasını ziyaretleri sırasında Turna Global Lojistik Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durna’ya Renault Trucks Global Satış Direktörü François Perrot ile Renault Trucks Global Servis ve Bayi Ağı Geliştirme Direktörü Michal Ciziel tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Kısa bir açıklamada bulunan Durna; “Yurtiçinde çoğunlukla fabrikalara hammadde, fabrikalardan da nihai ürün taşımalarını gerçekleştiriyoruz. Şu anda 210 araca ulaşan filomuz için 2007’den bu yana Renault Trucks araçlarının alımını yapıyoruz. İlk Renault Trucks D-Wide aracımızı ise 2021’de teslim aldık. 2 yıllık deneyimimize dayanarak bu aracın yurtiçi lojistiğinde verimliliği artıran özelliklere sahip olduğunu söylemeliyiz” diye belirtti.

Turna Global, lojistik hizmetlerinde Renault Trucks T ve D-Wide modellerini kullanıyor

Renault Trucks Global Servis ve Bayi Ağı Geliştirme Direktörü Michal Ciziel ise; “Turna Global, lojistik hizmetlerinde Renault Trucks T ve D-Wide modellerini kullanıyor. Renault Trucks D Wide 2023 modeli, motor optimizasyonu, yeni şanzıman donanımı ve Fuel Eco+ paketi sayesinde yakıt tüketimini ve buna bağlı olarak CO2 emisyonlarını azaltacak şekilde üretiliyor. Araçlarda yeni DE11 motoru ve yeni nesil Optidriver şanzıman donanımı bulunuyor. Opsiyonel olan Eco modu ise yakıt tüketiminin daha da azalması sağlanıyor. Tüm bu özellikler bir araya geldiğinde Turna Global Lojistik, yurtiçi taşımacılık operasyonlarında D-Wide kamyonlarımızın verimliliğinden faydalanıyor. Araçlarımız kadar bayimizin sunduğu satış sonrası hizmetlerden memnuniyetleri doğrultusunda da Turna Global ile iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceğini umuyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu