GÜNCELKAMYON HABERLERİMARKALARMERCEDES-BENZ

Mercedes-Benz Türk’ün Mengerler Adana Sarıçam lokasyonu açıldı

50 yıldır Adana’da kamyon yetkili satıcılık ve servis hizmeti veren Mengerler Adana, 25 bin metrekare alana kurulu Sarıçam lokasyonunda hizmet vermeye başladı.

1973 yılından bu yana Mercedes-Benz Türk’ün bayi ve yetkili servisi olarak hizmet veren Mengerler Adana, Yüreğir ve Yeşiloba lokasyonlarından taşınarak Sarıçam ilçesindeki yeni lokasyonunda tek noktadan müşterilerine kamyon satış ve servis hizmeti hizmet vermeye başladı.

25 bin metrekare alana kurulu yeni lokasyonun açılışı için düzenlenen törene Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Mengerler Ticaret Türk Yönetim Kurulu Başkanı Veli Ergin İmre, Mercedes-Benz Türk Bayi Ağı ve İş Geliştirme Direktörü Can Balaban, Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama & Satış Direktörü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Tolga Bilgisu, Mercedes-Benz Türk 2.El Kamyon & Otobüs Satış Direktörü Didem Özensel, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama & Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy, Mengerler Ticaret Türk Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gülseren Zanbak, Mengerler Ticaret Türk Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Güldalı ve Mengerler Ticaret Türk Adana Şubesi Genel Müdürü Sultan Altundal, Adana’nın ileri gelen şahsiyetleri ve kıymetli müşterileri katıldı.

Oldukça önemli bir konumda yer alıyor

50 yıldır Adana’da hizmet veren ve şehre istihdam yaratan Mengerler Adana’nın Sarıçam’daki yeni lokasyonu oldukça önemli bir konumda yer alıyor. Doğu-batı otoban giriş ve çıkışına 5 km, organize sanayi bölgesine ise 15 km mesafede bulunan yeni lokasyon; İskenderun ve yeni kurulan Yumurtalık Liman bölgesine oldukça yakın olmasıyla da büyük avantaja sahip. Yeni lokasyon sadece kamyon yetkili satıcılık ve servis hizmeti vererek kamyon müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini daha da üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.

Tamamen kamyon müşterilerine hizmet verecek şekilde tasarlanmış ve yaklaşık 1.700 metrekare alana sahip bu yeni tesiste, Mengerler Adana her biri 30 m uzunluğundaki kanallara sahip mekanik atölyesi ile aynı anda 12 çekiciye hizmet verebilecek durumda. Mercedes-Benz marka kamyon sahiplerinin, en hızlı ve en kaliteli yetkili servis hizmetini de alabilmelerini sağlamak için dizayn edilmiş bu yeni tesiste çevreci teknolojiler kullanılarak sürdürebilirliğe de katkı sağlanıyor.

“Mengerler Adana, 50 yıldır şehre istihdam yaratmış ve değer katmıştır”

Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün açılışta yaptığı konuşmada “Mengerler Adana bundan tam elli yıl önce Yüreğir’de hizmet vermeye başlamıştı. Yani bir asırlık Cumhuriyet tarihinin yarısında Adana’da istihdam yarattı ve şehre değer kattı. Bu vesile ile bayimizin 50. yılını da kutluyorum. Bugün; 50. yıla yaraşır şekilde, 25 dönümlük devasa bir alanda, kamyon ürün grubuna hem satış ve hem de yetkili servis hizmetini bir arada verecek, son teknoloji ile donatılmış yeni lokasyonumuzun açılışını yapıyoruz. Mengerler Adana’nın yeni lokasyonun hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mengerler Ticaret Türk Yönetim Kurulu Başkanı Veli Ergin İmre ise “Uzun yıllardır hizmet verdiğimiz Yüreğir ve Yeşiloba lokasyolarımızdan taşınarak 25 bin metrekareye kurulu yeni lokasyonumuzda kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışımızla müşterilerimizin beklentilerini karşılamaya devam ediyoruz. Otoyol geçişi üzerinde bulunan, İskenderun ve Yumurtalık Liman bölgelerine olan yakın konumuyla dikkat çeken yeni lokasyonumuzda Mercedes-Benz kalite ve güvenini sunmaya devam edeceğiz. Sarıçam lokasyonunda, çevre illere daha geniş bir hizmet getirmenin yanı sıra orta vadede yapılacak yeni yatırımların alt yapısını da oluşturarak hizmet kalitemizi daha da yükseltmeyi hedefledik. Yeni lokasyonumuzun Mercedes-Benz Türk’e, müşterilerimize ve bizlere hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu