GÜNCELKAMYON HABERLERİMARKALARRenault

Renas Lojistik, filosunu yenilerken Renault Trucks’ı tercih etti

Türkiye’nin en önemli lojistik üslerinden biri olan Mersin’in gıda lojistiği alanında uzman lojistik firmalarından Renas, filosuna 12 adet Renault Trucks T520 çekici kattı.

  • 2023 yılında başlayan alımlarıyla filosunun yaklaşık yüzde 60’ını Renault Trucks çekicilere dönüştüren Renas’ın tüm Renault Trucks araçları 520 beygir gücünde yola çıkıyor.

Renas Lojistik, tüm Avrupa ülkelerine ve Türki Cumhuriyetleri’ne yaş meyve-sebze lojistiği gerçekleştiriyor. Araçlarını düzenli yenileyen Renas, hem filosunu güçlendirmek hem de yenilemek için yaptığı yatırımlarda Renault Trucks T520 çekicileri tercih ediyor.

“Filomuzu hızlıca yenileyerek yarısından fazlasını Renault Trucks T520 çekicilere dönüştürdük”

Renas Lojistik’in yeni araçları Yönetim Kurulu Başkanı Masum Aktaş’a Renault Trucks Türkiye ve Erman Ticari Araçlar’ın yöneticileri tarafından teslim edildi. Masum Aktaş, teslimatta yaptığı açıklamada; “Renas Lojistik, aile kökenli lojistik hizmetleri sunan bir firma. Mersin’deki lojistik firmaları ve meslektaşlarımız, dostane ama çekişmeli bir rekabet ortamında müşteri memnuniyeti doğrultusunda yatırım yapar. Bu nedenle Mersin, coğrafi ve stratejik konumunun yanı sıra firmaların kazandırdığı değer ile de bugün önemli lojistik üslerinden biri. Rekabetten beslenen, her zaman gelişime açık, yatırım yaparak büyümeye devam eden firmalarız. Bu doğrultuda Renault Trucks’ın araçları kadar, satış ve satış sonrasındaki bölgemizde güçlü varlığı birçok filo tarafından tercih edilmesini sağlıyor. Renas Lojistik olarak bu anlamda güçlü referansları takip ederek yeni alımlarımızı Renault Trucks ile yapmaya başladık. Filomuzu hızlıca yenileyerek yarısından fazlasını konforu ve performansı açısından hem yöneticilerimizin hem de sürücülerimizin tercihi olan Renault Trucks T520 çekicilere dönüştürdük” dedi.

Renas Lojistik, Renault Trucks’ın Excellence Bakım Onarım Sözleşmesi ile araçlarının satış sonrası hizmetlerini Erman Ticari Araçlar ile yönetecek. Böylece araçların kullanımı gereği doğal olan ama planlanmayan bakım-onarım gerekliliklerinin önüne geçebilecekler. Renas Lojistik filosuna özel olarak hazırlanan bir bakım programı sayesinde plansız aksaklıkların ve maliyetlerin minimumda tutulması sağlanacak.

Yeni yatırımlarında Renas, Renault Trucks Finansal Hizmetler’in (RTFS) çözümlerinden de faydalandı. RTFS’nin sunduğu çözümler ile finansman avantajı da sağladıklarını belirten Masum Aktaş; “Düşük faizli kredi avantajı, ideal ödeme planları tabi ki önemli. Ancak finansal avantajın ötesinde kolaylıkla ilerleyen süreç ve hızlı çözüm sağlanması çok değerli. Bu süreçlerin tek noktada çözüme ulaşması zaman ve iş gücü kazancı” şeklinde açıkladı.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu