MANŞETMERCEDES-BENZ

Mercedes-Benz Actros L yalıtımıyla sürüş konforunu artırıyor

Actros ailesinin en büyük ve donanımlı modeli olan Actros L serisi, ısı yalıtım özelliğiyle konfor ve lükste çıtayı yükseltiyor. 

Mercedes-Benz Actros L çekiciler, ısı yalıtımıyla sürücüyü dışarıdan gelen sıcak, soğuk gibi etkenlerin olumsuzluklarından korurken, bir yandan da şoförlerin sürüş ve yaşam konforunu artırıyor. Actros ailesinin en büyük ve donanımlı modeli olan Actros L serisi, ısı yalıtım özelliğiyle konfor ve lükste çıtayı yükseltiyor. 

Şoförlerin güvenlik ve konforuna büyük önem veren Mercedes-Benz Türk, ısı yalıtımıyla sürücüyü dışarıdan gelen sıcak, soğuk gibi olumsuz etkenlerden korurken, bir yandan da onların sürüş ve yaşam konforunu artırıyor. Mercedes-Benz Türk’ün Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen ve bugüne kadarki en konforlu aracı olan Actros L çekici serisinde ısı yalıtım özelliği standart olarak sunuluyor. 

Sıcak ve soğuğun daha iyi yalıtımı ile daha konforlu yaşam

Kabindeki sıcaklığın ideal derecelerde kalmasını sağlayan ısı yalıtım özelliği şoförlerin sürüş ve yaşam esnasındaki konforunu destekliyor. Şoförler, dış ortamın sıcaklığından bağımsız olarak hava koşullarının etkilerinden korunma imkânına sahip oluyor. Rahat sürüş deneyimi, konforlu yaşam alanı ve verimli çalışma için sunduğu özelliklerle Actros L serisi sıcak ve soğuğun daha güçlü yalıtımı sayesinde konfor ve lükste çıtayı yükseltiyor.

Isı yalıtım özelliği filmi Youtube kanalında yayında

Mercedes-Benz Türk’ün, kamyon ve otobüs modellerinde en son yenilikleri anlattığı Youtube kanalında, Actros L ailesinde standart olarak sunulan ısı yalıtım özelliği yeni filminde anlatılıyor.

Rahat sürüş deneyimi, konforlu yaşam alanı ve verimli çalışma için sunduğu özelliklerle konfor ve lükste çıtayı yükselten Actros L’nin ‘Serinlik bir seçimdir’ sloganıyla başrolü üstlendiği yaz dönemi için hazırladığı ısı yalıtım filmi, Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs Youtube kanalından izlenebiliyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu