GÜNCEL

MAN Yetkili Servisleri Ankara’da bir araya geldi

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., 2023 yılı 2. Dönem Yetkili Servisler toplantısını Ankara’da gerçekleştirdi.

  • Toplantıda, Yetkili Servis Değerlendirme ve Geliştirme Programı kapsamında başarılı olan MAN Yetkili Servisleri düzenlenen özel bir törenle ödüllerini aldı.

Üç farklı kategoride yapılan değerlendirmeler sonucunda B Tipi Yetkili Servisler kategorisinde İzmir Avos Yetkili Servisi, C Tipi Yetkili Servisler kategorisinde de Erzurum Doğu-Trans Yetkili Servisi 1’inci oldu. Müşteri Memnuniyeti kategorisinde ise, İzmir MAN Yetkili Servisi EGEMAN ilk sırada yer aldı.

“Büyüyen pazarda rekabet ve müşteri ilişkileri açısından yoğun bir süreci yaşadık”

Toplantıda konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Müşteri Hizmetleri Direktörü Aydın Yumrukçal, yıla ilişkin genel değerlendirmelerde bulundu ve şunları söyledi: “2023 yılı, pek çok açıdan zorlu bir yıl oldu. %25 oranında büyüme gösteren pazarda hem rekabet hem de müşteri ilişkileri açısından yoğun bir süreci yaşadık. Bu nedenle 2023 yılında müşteri memnuniyetini sağlamak önceki senelere göre daha zorlu oldu. Ancak bu yılı hep birlikte başarıyla geride bıraktık. Şimdi önümüzdeki yıla bakıyoruz. Ancak gelişen ekonomik koşullar 2024 yılının daha da çetin geçeceğini gösteriyor. Dolayısıyla çok daha iyi hazırlanmamız gereken bir yıla giriyoruz. Bu sene gerçekleştirdiğimiz üstün performans ve müşteri odaklı hizmet anlayışımızı da 2024’ün bir ön hazırlık çalışması olarak görüp, yeni yılda da aynı çalışma azmi ile işimizi yapmaya devam edeceğiz.”

Benzer Haberler

Başa dön tuşu