GÜNCELKAMYON HABERLERİMERCEDES-BENZ

Mercedes-Benz Türk’ün ‘Her Kızımız Bir Yıldız’ projesine ödül

Mercedes-Benz Türk, ‘ODMD Satış ve İletişim Ödülleri’nde ‘Her Kızımız Bir Yıldız’ projesi ile ‘Sürdürülebilirlik’ kategorisinde ödülün sahibi oldu.

ODMD’nin, markaların satış ve iletişim başarılarını ödüllendirmek amacıyla düzenlediği yarışmada Mercedes-Benz Türk, ‘Her Kızımız Bir Yıldız’ projesi ile ‘Sürdürülebilirlik’ kategorisinde ödül aldı. Otomotiv sektörünün en prestijli organizasyonlarından biri olan ve bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ‘ODMD Satış ve İletişim Ödülleri, 2023 Gladyatörleri’nde kazanan en başarılı markalar ve çalışmaları Raffles Hotel İstanbul’da gerçekleşen gecede ödüllendirildi. Mercedes-Benz Türk’ün ödülünü geceye katılan Mercedes-Benz Türk Genel Sekreter, Hukuk & Uygunluk Direktörü & Sürdürülebilirlik Başkanı Gamze Gökçen Pilevne aldı.

“Kadının her alanda hak ettiği güce kavuşması gerektiğine inanıyoruz”

Mercedes-Benz Türk Genel Sekreter, Hukuk & Uygunluk Direktörü & Sürdürülebilirlik Başkanı Gamze Gökçen Pilevne, ödül ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Eğitim bizim üzerinde hassasiyetle durduğumuz bir başlık. Toplumda kadınların her alanda hak ettiği güce kavuşmasının, onlara sosyal ve ekonomik hayatta fırsat eşitliği tanınmasının da ancak iyi bir eğitimle mümkün olacağını biliyoruz. Bu amaçla yola çıkarak 2004 yılında ÇYDD (Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği) ile birlikte ‘Her Kızımız Bir Yıldız’ programımızı başlattık. Bu programımızla her yıl Türkiye’nin dört bir yanından ihtiyaç sahibi 1.000 ‘Yıldız Kız’a eğitim bursu ile kişisel gelişim desteği sağlıyoruz. Programın başlangıcından bu yana toplamda 7.000 yıldız kızımızı destekledik. İçinde bulunduğumuz 2024’te 20. yılını kutlayacağımız ‘Her Kızımız Bir Yıldız’ ile sosyal fayda programlarımızdaki uzun soluklu ve sürdürülebilir fayda yaklaşımımızı da vurguluyoruz. Emeklerimizin böyle anlamlı ödüllerle taçlandırılması bizi daha da motive ediyor.”

Benzer Haberler

Başa dön tuşu