LOJİSTİKMANŞETŞirket Haberleri

Çobantur Boltas’a yeni Teknoloji ve Ar-Ge Direktörü!

Lojistik sektörünün köklü markalarından olan ve teknoloji yatırımlarıyla öne çıkan Çobantur Boltas’ta Teknoloji ve Ar-Ge Direktörlüğü görevine Harun Özdemir atandı.

Çobantur Boltas’ta Teknoloji ve Ar-Ge Direktörü görevine, sektörün deneyimli isimlerinden Harun Özdemir getirildi. Özdemir, son olarak SOCAR Türkiye’de Operasyon Teknolojileri Direktörü olarak görev yapıyordu.

Harun Özdemir Kimdir!

Yüksek lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mühendislik Yönetimi Bölümü’nde tamamlayan Özdemir, çalışma hayatına 2007 yılında Sentim Bilişim Teknolojileri’nde IT Sistemleri & Proje Mühendisi olarak başladı.

Özdemir daha sonra TÜPRAŞ’ta Bilgi ve Operasyon Teknolojileri Yöneticiliği, Star Rafineri’de Bilgi ve Operasyon Teknolojileri Yöneticiliği ve Endüstriyel Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü, SOCAR Türkiye’de Operasyon Teknolojileri Kıdemli Müdürlüğü yaptı.

Harun Özdemir, son olarak SOCAR Türkiye’de, şirketin üretim süreçlerinin dijitalleşmesi yönündeki başarılı projelerinden sorumlu Operasyon Teknolojileri Direktörlüğü görevini yürütüyordu.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu