GÜNCELKAMYON HABERLERİMERCEDES-BENZTeslimat Haberleri

Mercedes-Benz Türk 203 kamyon ve çekici teslimatı daha gerçekleştirdi

Hazır beton üretiminde faaliyet gösteren ve en yüksek üretim kapasitesine sahip hazır beton firmalarından biri olan Boğaziçi Beton, araç parkını 203 adet Mercedes-Benz kamyon & çekici ile daha da genişletti.

  • Heska Motorlu Araçlar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törende Mercedes-Benz Arocs 4142 B, Actros L 1848 LS, Arocs 4148 K, Arocs 4143 P ve Arocs 4443 P model araçlar Boğaziçi Beton’a teslim edildi.

Hazır beton üreticisi Boğaziçi Beton, araç parkına yaptığı yatırımlar doğrultusunda satın aldığı 203 adet kamyon ve çekiciyi Mercedes-Benz Türk’ün kamyon bayi ve yetkili servisi Heska Motorlu Araçlar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törende teslim aldı.

Boğaziçi Beton’un filosunu genişletmek için satın aldığı araçların tamamına yakını Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretildi. Mercedes-Benz Arocs 4142 B, Actros L 1848 LS, Arocs 4148 K, Arocs 4143 P ve Arocs 4443 P model araçlar, hazır beton ve agrega nakliyesinde kullanılmak üzere Boğaziçi Beton’un filosundaki yerini aldı.

Teslimat törenine; Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Tolga Bilgisu, 2. El Kamyon ve Otobüs Satış Direktörü Didem Özensel, Kamyon Filo Satış Grup Müdürü Yusuf Adıgüzel, Pazarlama İletişimi Grup Müdürü Serra Yeşilyurt, Kamyon Filo Satış Müdür Yardımcısı Onur Nurdoğan, Mercedes-Benz Kamyon Finansman CEO’su Gökmen Onbulak, Mercedes-Benz Kamyon Finansman Kamyon Satış ve Pazarlama Müdürü Onur Sağdıç, Kamyon Satış Finansman Yetkilisi Aydın Göktaş, Heska Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamdi Yüncü ve Nihat Toloğ, Kamyon Satış Müdürü İlyas Toloğ, Mali İşler Müdürü Nurullah Toloğ, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Renas Toloğ ile Boğaziçi Beton Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Zengin, Genel Müdürü Ömer Erbayraktar, Agrega ve Teknik İşler Direktörü Kıvanç Baş, CFO’su Burhan Aktaş, Lojistik Direktörü Erkan Zengin ile aile üyeleri Eren Zengin ve Emir Zengin katıldı.

10 yılda yaklaşık 1500 adet Mercedes-Benz kamyon aldı

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, “Boğaziçi Beton’un bize ve araçlarımıza duyduğu güven sayesinde, bugün firmanın güçlü filosunun tamamının Mercedes-Benz markalı araçlardan oluştuğunu paylaşmaktan gurur duyuyorum. Mercedes-Benz Türk olarak bizim en güçlü kaslarımızdan biri müşterilerimizin duyduğu memnuniyet. Bu da beraberinde uzun yıllar süren iş birliğini getiriyor. Boğaziçi Beton, son 10 yılda yaklaşık 1.500 adet Mercedes-Benz kamyon alımı yaptı ve bugün teslim edilen 203 araçla birlikte tamamı Mercedes-Benz marka 435 adet kamyon&çekiciden oluşan bir filoya sahip. Uzun yıllardır araç satın alım tercihini bizden yana kullanan Boğaziçi Beton’a, değerli bayimiz Heska Motorlu Araçlar’a, araçların kredilendirilmesini gerçekleştiren Mercedes-Benz Kamyon Finansman’a Mercedes-Benz Türk ailesi adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“İş ortaklığımızın uzun yıllar süreceğine inanıyorum”

Törende konuşan Boğaziçi Beton Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Zengin, üretim ve satış faaliyetlerini İstanbul’da 23 farklı lokasyonda, 31 hazır beton tesisi ile sürdürdüklerini belirterek şunları söyledi: “Ana faaliyet alanımız olan hazır beton üretimi ve satışı ile birlikte, betonun hem kalitesini hem maliyetini etkileyen agregayı da kendi bünyemizde üretiyoruz. Bu kapsamda yıllık 6 milyon ton agrega üretim kapasitesine sahip iki adet Taş Kırma tesisi ile İstanbul Avrupa Yakası’nın yüksek kapasiteli Agrega Maden Ocağı işletmecisiyiz. Büyüme stratejimizin bir parçası olarak araç parkımızı genişletmeyi aralıksız sürdürüyoruz. Mercedes-Benz marka kamyon ve çekicilere yaptığımız yatırımlarımızın firmamıza yansımalarından çok memnunuz. Toplam sahip olma maliyetimizin sektördeki diğer oyunculara kıyasla daha avantajlı olması da Mercedes-Benz Türk ile uzun yıllar karşılıklı güven içinde çalışmamızda çok etkili oldu. Bugün teslim aldığımız 203 adet Mercedes-Benz kamyon ve çekici ile iş ortaklığımızın karşılıklı güven içerisinde, daha uzun yıllar süreceğine inanıyorum.”

Heska Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ise şöyle konuştu: “Kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinliyor ve bu doğrultuda yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Mercedes-Benz marka kamyonların bayi ve yetkili servisi olarak bugün burada teslimatını gerçekleştirdiğimiz araçlarla, Boğaziçi Beton’un sektördeki güçlü konumunu daha da sağlamlaştıracağına inanıyorum. Araçların tamamına yakını Mercedes-Benz Kamyon Finansman tarafından finanse edildi. Mercedes-Benz Türk güven ve kalitesiyle gerçekleştirdiğimiz bu satışın hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki yıllarda bu iş birliğinin devam etmesini umut ediyorum.”

Benzer Haberler

Başa dön tuşu