GÜNCELKAMYON HABERLERİMARKALARSON DAKİKA KAMYON HABERLERİ

Allison Transmission, Busworld Europe’da…

Allison Transmission, 7-12 Ekim tarihleri arasında Brüksel’de gerçekleşecek ve merakla beklenen Busworld Europe fuarında en son yeniliklerini sergileyecek.

  • Allison, standında ürün yelpazesinde iki önemli dönüm noktası olan yeni 9 Vitesli şanzımanı ve Allison eGen Power® tam elektrikli aks ailesi ile ilgili önemli yenilikleri aktaracak.

Allison’ın 9 vitesli şanzımanı, tüm dünyada 200 milyar kilometreye yakın yol kat etmiş Allison 2000 Serisi™ 6 vitesli tam otomatik şanzımanların kanıtlanmış güvenilirliği temel alınarak geliştirildi. Allison 9-Vites, sık dur-kalk gerektiren zorlu görev döngülerinde daha fazla çalışma süresi, iyileştirilmiş yakıt ekonomisi, yüksek performans ve düşük bakım maliyetleriyle 8 metrelik midibüs gibi ticari araçların taleplerini karşılamak üzere tasarlandı.

Dokuz ileri ve üç overdrive vitese sahip Allison 9-Vites, azaltılmış yakıt tüketimiyle ön plana çıkıyor. Yeni 1. ve 3. vitesler, sık dur-kalk gerektiren görevlerde daha verimli performans sağlarken yeni 9. vites, performansı koruyor ve daha fazla yakıt ekonomisi sağlıyor. Otomatik atlamalı vites geçişleri ve aralarından seçim yapılabilen dokuz vites, aracın performansını artırıyor.

Ayrıca Allison Transmission, ilk olarak 2020 yılında sunduğu eGen Power tam elektrikli aks ailesine yönelik gelişmeleri de fuarda tanıtacak. e-Akslar, orta ve ağır hizmet kamyon ve otobüslerin tekerlekleri arasına yerleşecek şekilde aracın geleneksel güç aktarma sisteminin yerini almak üzere tasarlandı. Mevcut araç şasileri, süspansiyon ve tekerlekler ile uyumlu olan, kolayca özelleştirilebilen eGen Power, çoğu OEM araçlarının tasarımları için en ideal çözüm oluyor.

Allison’ın geniş tahrik çözümleri, Busworld’deki standında sergilenecek ve aynı zamanda fuarda lanse edilecek yeni Allison donanımlı araçlar da dahil olmak üzere bazı OEM’lerin araçlarında da incelenebilecek.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu