FordKAMYON HABERLERİMANŞETMARKALAR

Ford Trucks, AB’nin yürürlüğe girecek standartlarını şimdiden karşılıyor!

Ford Trucks, Ürün Portföyünü AB Güvenlik ve Çevresel Standartlar Yönetmeliği ile Şimdiden Tam Uyumlu Hale Getirdi.

Müşteri odaklı yaklaşımıyla fark yaratan ağır ticari araç sektörünün küresel markası Ford Trucks, Türkiye’de 1 Ocak 2025 itibariyle yürürlüğe girecek olan Avrupa Birliği’nin belirlediği güvenlik ve çevresel standartlarını şimdiden karşılayarak sektörüne öncülük ediyor. Nisan 2024 üretimiyle ürün portföyünde standart hale getirdiği ‘Genel Güvenlik Yönetmeliği’ (General Safety Regulation) ile, sürücü güvenliğini ve müşteri deneyimini bir adım ileri taşıyarak gelecek nesil taşımacılık vizyonunu somutlaştırıyor.

Ford Trucks ürünleri şimdiden hazır

‘Her Yükte Birlikte’ sloganıyla müşteriyi daima merkeze alan Ford Trucks, tüm ürünlerinde sunduğu yeni nesil akıllı, sürdürülebilir teknolojilerine ve konfor özelliklerine bir yenisini daha ekledi. Geleceğin taşımacılık çözümlerine öncülük eden Ford Trucks, sektörün güvenlik ve çevresel kalite standardını belirleyen Avrupa Birliği regülasyonu ‘General Safety Regulation’ (Genel Güvenlik Yönetmeliği) henüz devreye girmeden Gelişmiş Sürücü Destek Sistemlerini (ADAS) tüm ürün portföyünde standart hale getirdi. Ford Trucks’ın ITOY ödüllü aracı F-MAX başta olmak üzere tüm ürün portföyü bu gelişmiş özelliklerle donatıldı. Yakın zamanda lansmanı yapılan modern bir tasarıma ve bağlanabilirlik teknolojisine sahip yeni F-LINE serisi de yeni regülasyonla uyumlu bir şekilde bu ay itibariyle satışa sunuluyor.

Ford Trucks tüm sürücü destek teknolojilerini karşılıyor

Genel Güvenlik Yönetmeliği, Avrupa Birliği’nin otomotiv endüstrisindeki hedefleri doğrultusunda araçların güvenliğini artırmak amacıyla Avrupa’da temmuz ayında devreye girecek ve böylece Avrupa’da satılan ağır ticari araçlarda belirli güvenlik özelliklerinin standart olması sağlanacak.

Talep edilen teknolojiler arasında Alkol Kilidi Hazırlığı, İleri Hareket Bilgilendirme Sistemi, Trafik Levhası Tanıma Sistemi, Çarpışma Önleme Yardımı, Şerit Takip Uyarı Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Çarpışma Önleme Yardımı, Sürücü Dikkat Takip Sistemi, Geri Görüş Kamerası ve Lastik Basınç Takip Sistemi gibi özellikler yer alıyor.

Ford Trucks tüm bu sürücü destek teknolojilerini karşılamanın yanı sıra ek olarak Yaya Algılama Özellikli Çarpışma Önleme Yardımı, Dur&Kalk Özellikli Akıllı Adaptif Hız Kontrol Sistemi, Şeritte Kalma Yardımcısı ve Otomatik Yanan Uzun Far özelliklerini de sunuyor. Tüm bu özellikler sürücüler ve yolcular için daha güvenli bir taşımacılık deneyimi sağlarken aynı zamanda çevresel etkileri minimize ederek daha sürdürülebilir bir çözüm sunuyor.

Ford Trucks gelecek nesil taşımacılık vizyonuyla fark yaratıyor

Ford Trucks’ın bu yönetmelikle uyumlanması, güvenlik ve çevresel sorumluluklarına verdiği önemi ve gelecek nesil taşımacılık vizyonunu gösteriyor. Bu sayede Ford Trucks müşterilerine en güvenli, en sürdürülebilir ve en yenilikçi araçları sunarak sektörde öncü olmaya devam ediyor.

“En verimli taşıma çözümleri ile değer yaratmak” vizyonuna sahip olan Ford Trucks; Ar-Ge gücü, mühendislik yetkinliği ve inovasyon yatırımlarıyla ürün portföyünü teknolojik ve çok yönlü araçlarla genişletiyor. Müşteri deneyiminin her aşamasında verimlilik, memnuniyet ve güvenilirlik sunmaya odaklanan Ford Trucks, güvenlik teknolojileriyle güçlendirilmiş, en üst düzeyde sürüş keyfini temsil ediyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu