GÜNCELKAMYON HABERLERİMANŞETSON DAKİKA KAMYON HABERLERİ

ABC Lojistik’e 301 adet Volvo FH çekici teslimatı

Japonya merkezli Marubeni Corporation’a bağlı olarak birçok global markanın Türkiye distribütörlüğünü sürdüren Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., ağır hizmet taşımacılığındaki markası Volvo Trucks’ın 301 Adet Volvo FH model çekicisini törenle ABC Lojistik’e teslim etti.

Teslimat töreninde bir konuşma gerçekleştiren Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Genel Müdürü Eşref Zeka, ABC Lojistik ile kurulan iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “İş ortaklarımızın bizi lojistik sektöründe öne geçmek için tercih ettiklerini biliyoruz. Bu sebeple Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. olarak iş ortaklarımızı sektörlerinde bir adım ileriye taşımak için hizmet kalitemizi sürekli geliştiriyoruz.” Diyen Eşref Zeka, gerçekleştirdikleri teslimatın aslında bir sonuç değil bir başlangıç olduğunun altını çizdi. Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş ve Volvo Trucks olarak satış sonrası hizmetlerde de proaktif, çözüm odaklı ve hizmet üreten bir yol arkadaşı olduklarını belirten Eşref Zeka, tüm ekip arkadaşlarıyla aynı hedefe aynı motivasyonla yürüdüklerini söyledi.

Volvo Trucks
Teslimat törenine Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. ve Volvo Trucks yöneticileri ile ABC Lojistik yetkilileri katıldı.

Başarımız müşterimizin başarısıdır

Törende Volvo Trucks Uluslararası Kıdemli Başkan Yardımcısı Per-Erik Lindström de söz alarak kalite, güvenlik ve çevre duyarlılığı ile yaklaşık 130 ülkede faaliyet gösterdiklerini belirtti. Lindström “Volvo Trucks için müşterinin her şeyin merkezinde yer aldığını ve Volvo Trucks’ın başarısının müşterilerinin başarısı olduğuna inandığını söyledi. Lindström, “Volvo Trucks ile Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’nin 6 yıldır bu pazarda büyük bir uyum yaratarak üstün müşteri memnuniyeti ve dolayısıyla müşteri sadakati sağladığına inanıyoruz’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Volvo Trucks’ta hedef sektörden daha hızlı büyümek

Törende konuşan Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Kamyon Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Kıvanç Kızılkaya ise, iş ortaklarına finansman çözümleri de sunduklarını belirterek “Bugün teslimatını gerçekleştirdiğimiz araçların finansmanını Volvo Finansal Hizmetler sağladı. Volvo Finansal Hizmetler, Volvo Group ve Marubeni Corporation’un Türkiye stratejileri doğrultusunda, iş ortaklarımızın ihtiyaçlarına uygun esnek kredi çözümleri sunmaya devam edecek” dedi. Tüm Türkiye’de yetkili servis ağlarını genişleterek sektördeki güçlerini gün geçtikçe arttırdıklarını belirten Kıvanç Kızılkaya, Volvo Trucks olarak gelecek dönemde ağır vasıta sektöründen daha hızlı büyümeyi ve pazar paylarını daha da artırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

“Volvo Trucks’ı neden tercih ettik!”

Filosunu 301 adet Volvo FH çekici ile güçlendiren ABC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bilen de yaptığı konuşmada, yeni iş birliğinden duyduğu mutluluğu belirterek “Filomuzu Volvo Trucks ile genişletmek bize güven veriyor. Volvo Trucks markasının gücü ile Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. güvencesi bu tercihimizdeki en büyük etken olmuştur. Finansman konusunda bizlere çözüm sunan ve araçlarımızın finansmanını sağlayan Volvo Finansal Hizmetler’e sizlerin huzurunda tekrar teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu