GÜNCELKAMYON HABERLERİMANŞETMERCEDES-BENZ

Tasarım ve konforun yeni boyutu: Mercedes-Benz Actros L Edition 3

Mercedes-Benz Türk, sürücülere olağanüstü bir sürüş deneyimi sunmaya devam ediyor. Çok sevilen Actros L, Edition 1 ve Edition 2 modellerinden sonra şimdi de “Dahası yok” diyerek yeni özellikleri lüks, konfor ve yeni tasarımıyla Edition 3 modelinde bir araya getirerek Türkiye’de satışa çıkıyor.

Türkiye ağır ticari araç endüstrisinin öncüsü olarak faaliyet gösteren Mercedes-Benz Türk, daha konforlu, daha güvenli ve daha lüks araçlar için çalışmalar yapmaya ve yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Şimdi de Actros L serisinin Edition 3 modelini Türkiye’de kullanıcılarının beğenisine sunuyor. “Dahası yok” mottosuyla Daimler Truck bünyesinde yalnızca 400 adet ile sınırlı sayıda üretilen bu özel model, araç portföyünün en güçlü motoru OM 473 ile sunulması ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Edition 1 ve 2 modellerinin en iyi özelliklerinin de uygulandığı ve yeni özelliklerle zenginleştirildiği Edition 3, hem daha aydınlık, samimi ve sıcak hem de şık, lüks ve sportif.

“Edition 3, benzersiz özellikleriyle adından söz ettirecek”

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt Actros L Edition 3 için şu açıklamalarda bulundu: “Actros L aracımızda, yaklaşık 30 özel dış ve iç mekân özelliği ve standart donanımıyla yeni bir model piyasaya sunuyoruz. ‘Dahası yok’ diyerek satışa sunduğumuz sınırlı sayıdaki Edition 3 aracımız benzersiz özellikleriyle adından söz ettirecek.”

Türkiye’de sınırlı sayıda Actros L Edition 3 satışa sunulacak

Türkiye’de sınırlı sayıda satışa sunulacak olan Actros L Edition 3, yeni lüks konfor ve tasarım özelliklerini bu modelden önce üretilen en başarılı versiyonlarıyla birleştiriyor. Mercedes-Benz kamyon portföyünün en güçlü motoruyla piyasaya sunulan Actros L Edition 3, 625 HP’lık motor gücüyle fark yaratıyor. Deri konsol kaplamaları, deri kaplamalı geniş SoloStar oturma alanı, ekstra geniş yatağı, entegre LED farlarıyla donatılmış dış güneşliği ve göz alıcı “Edition 3” yazı detayıyla lüks ve konforu bir araya getiriyor. Araç, daha düşük yakıt tüketimi ve PowerShift Advanced şanzımanı sayesinde tüm sürücülere etkileyici performans ve sürüş keyfi sunuyor. 3000 Nm azami torka sahip Edition 3, güvenlik açısından da Aktif Fren Asistanı 5 (ABA5), Şerit Takip Asistanı (LDWS), Stabilite Kontrol Asistanı (ESP), Yorgunluk Algılama Asistanı ve Aktif Sürüş Asistanı 2 ve Aktif Yan Görüş Asistanı gibi özelliklere de sahip durumda.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu