DÜNYAGÜNCELKAMYON HABERLERİMARKALAR

Metallica, M72 Dünya Turu’nun Avrupa ayağını Iveco ile gerçekleştirecek

IVECO, Metallica ile yaptığı iş birliğiyle M72 Dünya Turu’nun Avrupa ayağında elektrikli, doğal gazlı kamyonlar ve minibüslerle grubu destekliyor.

IVECO, Barselona’da tüm ürün yelpazesini yenilediği lansman etkinliği sırasında Rock & Roll Hall Of Famers Metallica ile tarihi bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Marka, Mayıs-Temmuz 2024 tarihleri arasında kıtadaki stadyumları dolduracak olan M72 Dünya Turu’nun Avrupa ayağında grubu destekleyecek.

IVECO elektrikli, doğal gazlı kamyonlar ve minibüsler Metallica karavanına katılarak hem grubu hem ekipmanlarını Münih, Helsinki, Kopenhag, Varşova ve Madrid’’deki konser alanlarına taşıyacak.

Iveco Group Kamyon İş Birimi Başkanı Luca Sra, iş birliği ile ilgili olarak şunları söyledi: “IVECO’nun 2024 tam ürün yelpazesinin lansmanı, tarihimizde yeni enerjimizden güç alan heyecan verici bir sayfa açan benzersiz bir kilometre taşıdır. Gerçekten heyecan verici bu iş birliğini duyurmak için daha iyi bir ortam olamazdı. Sürdürülebilir toplumları destekleme ve daha iyi bir dünya için sınırları zorlama konusundaki ortak tutkumuzdan hareketle, yeni araçlarımızla bu muhteşem grup ve üyeleriyle ‘otoyolda’ yolculuk yapmaktan çok mutluluk duyacağız.”

Benzer Haberler

Başa dön tuşu