GÜNCEL

Mercedes-Benz Türk’ün Sağlık Bakım Tırı’na ödül

Mercedes-Benz Türk’ün Sağlık Bakım Tırı, Reklamcılar Derneği tarafından düzenlenen Kristal Elma’da 6 ödül birden kazandı.

Mercedes-Benz Türk’ün kamyon şoförlerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmesi için özel olarak tasarladığı; bir iç hastalıkları uzmanı, bir fizyoterapist ve iki berberin düzenlenen etkinliklerde gün boyunca kamyon şoförlerine hizmet verdiği Sağlık Bakım Tırı, Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 34’üncüsü düzenlenen Kristal Elma’da 6 farklı kategoride ödül almaya hak kazandı. Böylece reklam sektörünün yaratıcılığı ödüllendirdiği yarışmada da başarısını ispatlayan etkinlik; “Açık Hava”, “Basın”, “Dijital”, Entegre”, “Medya Kullanımı” ve “Radyo” kategorilerinde 4’ü Gümüş, 2’si de Bronz olmak üzere 6 ödül aldı.

Kristal Elma’da kazanılan ödüllerle ilgili konuşan Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs Pazarlama İletişimi ve Müşteri Yönetimi Grup Müdürü Serra Yeşilyurt, “Şoförlerimizin olumlu geri bildirimlerinin yanı sıra bu yıl 34’üncüsü gerçekleştirilen Kristal Elma’dan aldığımız 6 ödül bizleri çok mutlu etti. Gelecekte de şoförlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu