GÜNCELLASTİK

Prometeon Kocaeli Fabrikası 63’üncü yaşını kutladı

Dünyanın endüstriyel ve ticari lastik odaklı tek global şirketi Prometeon’un Kocaeli’deki fabrikasının 63’üncü yıl dönümü, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılında, kıdem alan 156 çalışanın katıldığı törenle kutlandı.

  • Türkiye’nin ilk lastik fabrikası, Prometeon Türkiye Kocaeli Fabrikası, 63’üncü yaşını kutladı. Kuruluş yıl dönümü çerçevesinde çalışanların bir araya geldiği törende, kıdem alan çalışanlara plaket ve hediye takdim edildi.

Gerçekleşen törende, Prometeon Türkiye, AFME, Rusya, CIS CEO’su Gökçe Şenocak, Fabrika Direktörü (CTO) Bahadır Özer, İnsan Kaynakları Direktörü Okan Vural, CFO’su Mehmet Kaldırım, Pazarlama Direktörü Faruk Uslu, Ar-Ge Direktörü Nail Güntut, Lastik-İş Sendikası İşyeri Baş Temsilcisi Bora Altay ve Prometeon çalışanları bir araya geldi.

Törende 15 yıl kıdem alan 8, 20 yıl kıdem alan 3, 25 yıl kıdem alan 6 ve 30 yıl kıdem alanlara plaketleri yöneticileri tarafından takdim edildi. Ayrıca bu sene 5 yıl kıdem alan 86, 10 yıl kıdem alan da 23 çalışan oldu.

Törende konuşma yapan Prometeon Türkiye Fabrika Direktörü (CTO) Bahadır Özer, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında ülke ekonomisi için değer yaratmak üzere çalışmaya devam ettiklerine vurgu yaparak şunları kaydetti; “Türkiye’nin ilk lastik fabrikası olarak bugün Kocaeli fabrikamızın 63. yıl dönümünü kutluyoruz. Ülkemizin en yüksek ticari lastik üretim kapasitesine sahip fabrikamıza bugüne kadar emeği geçmiş tüm değerli çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. En iyi lastikleri ve çözümlerini üreterek müşterilerimiz için tercih edilen iş ortağı olma vizyonumuzla bu sene de Ar-Ge çalışmalarımıza ve üretimimize yatırım yaparak, işimize ve birbirimize değer katarak büyümemizi sürdürdük. 2024 yılı için hedefimiz; sizlerin katkısıyla, azami iş güvenliğiyle, çevreye verdiğimiz önemle, en yenilikçi teknolojiye sahip akıllı lastiklerimizle sürdürülebilir büyümeye devam etmektir.”

Organizasyonda kıdem alan çalışanlara teşekkür eden Prometeon Türkiye, Afrika, Orta Doğu, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar Bölgesi İnsan Kaynakları Direktörü Okan Vural ise “Fabrikamız 63 yıldır ilimize, ülkemize ve ekonomiye değer katmak üzere çalışıyor ve her yıl yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. Bu başarıda büyük katkısı olan siz değerli çalışma arkadaşlarıma ve ailelerinize teşekkür ederiz” dedi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu