GÜNDEM

Noyan Trans, tek markalı Volvo filosu ile verimliliğini arttırıyor

Uluslararası taşımacılık alanında faaliyet gösteren Mersin merkezli Bedrettin Noyan Trans, Volvo Trucks çekicilerden oluşan tek markalı filosu ile hizmet sunuyor. Filosu için yine Volvo Trucks’ı tercih eden Noyan Trans, 5 adet yeni FH 540 Euro 6 çekicilerini teslim aldı.

Karayolu taşımacılığında farklı ürünlerin lojistiğini sağlayan Bedrettin Noyan Trans, uluslararası ölçekte, frigorifik olarak; gerek komple yüklemeli, gerekse parsiyel taşımacılığın yanı sıra depolama hizmeti de sunuyor. Her türlü sıcak/soğuk transfer gerektiren yüklerden, ADR Konvansiyonu’na uygun tehlikeli madde taşımacılığına kadar geniş bir yelpazede hizmet veren Noyan Trans, bu yönde donanımlı 30 adet Volvo Trucks çekiciden oluşan araç filosuna sahip. Filosunu güçlendirmek ve yenilemek üzere yatırımlarına kesintisiz devam eden Noyan Trans, yine Volvo Trucks ile ilk Euro 6 çekicilerinin alımını yaptı.

Türkiye’den tüm Avrupa lokasyonlarına, Avrupa’dan da Balkan Devletleri ve Türkiye’ye karayolu taşımacılığı yapan Noyan Trans’ın yeni araçlarının teslimatına Yönetim Kurulu Başkanı Bedrettin Noyan, Genel Koordinatör Özgür Noyan, Volvo Trucks Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş ve Satış Sorumlusu Umut Şahin katıldılar.

Filolarının tek markalı olduğunun altını çizen Noyan Trans Yönetim Kurulu Başkanı Bedrettin Noyan; “Volvo Trucks çekicilerin üstün performansından hem müşterilerimiz hem de biz oldukça memnunuz. Özellikle frigofirik taşımacılık başta olmak üzere tüm alanlarda operasyonlarımızın zamanında ve rekabet adına tasarruf sağlanarak yürütülmesi büyük önem taşıyor. Bu anlamda Volvo filomuz ile güvenilir ve verimli taşıma hizmetleri sunarken filomuzun bakım ve onarım hizmetlerinde hem zaman hem de maliyet tasarrufu sağlıyoruz” dedi.

Müşteri odaklı bir firmayız

1950’li yılların başlarından bu yana gelişen ve değişen modern dünyanın öngördüğü lojistik hizmetlerini sağlayarak çalışmalarını yürüttüklerini belirten Bedrettin Noyan,
“Her zaman daha kaliteli hizmet vermek ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmak başlıca ilkelerimizden. Bu nedenle sunduğumuz hizmetleri her geçen gün geliştiriyor, filomuzu da her zaman Volvo Trucks ile güçlendiriyoruz,” diye belirtti.

Mavi Kontrat ile servis avantajlarından faydalanıyoruz

Bedrettin Noyan, araçlarının alımında Volvo Trucks’ın Mavi Kontrat bakım anlaşmasını tercih ettiklerini ekleyerek; “Mavi Servis Kontratı sayesinde kârlılığımızı arttırıyoruz. Bakım planlamamız önceden yapılıyor. Böylece beklenmedik iş kaybına neden olacak bakım ve onarım gereklilikleri ortadan kalkıyor. 48 ay boyunca devam eden düzenli bakımlar ile hem yolumuza güvenle devam ediyoruz hem de bakım maliyetlerinde tasarruf yapıyoruz” diye belirtti.

Volvo Trucks Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş, Noyan Trans ile devam eden uzun iş birliktelikleri için teşekkür ederek; “Noyan Trans, Volvo Trucks çekicilerden oluşan filoları ile verimliliklerini arttırıyor. Yeni Euro 6 çekicileri için yine Volvo çekicileri tercih ettiler. Öte yandan Volvo Mavi Servis Kontrat’ı ile zaman ve işletim maliyetleri tasarrufu sağladıkları kârlı bir sözleşmeye imza attılar. Noyan Trans’ın imzaladığı Mavi Kontrat, tüm koruyucu bakımları kapsıyor. Volvo Mavi Servis Kontratı bakım paketi içerisinde, kamyon fonksiyonlarının düzenli olarak kontrolü, şasi ve kabinin yağlanması, motor yağı veya filtresinin değiştirilmesi gibi birçok hizmet yer alıyor. Hem araçlarının bakımlarını düzenli yaptırıyorlar hem de maliyet avantajı sağlıyorlar. Ayrıca orijinal Volvo parçaları ve servisleri ile araçlarının işletim süresini uzatıyorlar” dedi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu