LOJİSTİK

CEVA Lojistik, Dunapack Packaging’e yılda 250 bin ton oluklu mukavva taşıyacak

Türkiye’nin oluklu mukavva sektörünün önde gelen firmalarından Dunapack Packaging, CEVA Lojistik ile işbirliğine devam kararı verdi.

Tüm fabrikalarında müşterisine özel, yüksek kalite baskılı oluklu mukavva ambalaj çözümleri geliştirip üreten Dunapack Packaging Denizli, Çorlu, Adana ve Eskişehir Fabrikası’ndan taşımalarını bu yıl da CEVA Lojistik ile yapmaya karar verdi.
CEVA, Dunapack Packaging için her ay Adana, Çorlu, Eskişehir ve Denizli Fabrikası’ndan FTL sefer yapacak. CEVA, bir yıl içerisinde Dunapack Packaging’e ait yıllık ortalamada 250 bin ton oluklu mukavva taşıyacak.

Türkiye’de günde 1200 sefer

CEVA Lojistik İş Geliştirme ve Satış Başkan Yardımcısı Murat Karadağ, “Türkiye’de günde gerçekleştirdiğimiz 1200 sefer, yılda taşıdığımız 5,5 milyon ton ile FTL’de oldukça iddialıyız.
Dunapack Packaging ile 2022 yılında başladığımız işbirliğini 2022 yılında genişlettik, 2024 yılında da devam kararı aldık. CEVA Global olarak 2050 yılına kadar emisyon oranlarında sıfıra ulaşma hedefimiz var. Çevre dostu politika ile çalışan, yüzde 100 çevreci ve geri dönüştürülebilir ürünler üreten Dunapack Packaging ile iş birliğimizin güçlenerek devam etmesi bizleri mutlu ediyor” dedi.

CEVA Lojistik Hakkında
Üçüncü parti lojistik hizmetleri alanında dünyanın önde gelen isimlerden biri olan CEVA Lojistik, büyük ya da orta ölçekli ulusal ve global şirketler için taşımacılık ve tedarik zinciri çözümleri sağlıyor. 160’ı aşkın ülkedeki 1000’den fazla tesisinde görev yapan yaklaşık 78,000 çalışanı sayesinde CEVA, hem Kontrat Lojistiği hem de Navlun Yönetimi alanlarında geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. CEVA Lojistik, taşımacılık ve lojistik sektörünün global lideri konumundaki CMA CGM Grup bünyesinde faaliyet gösteriyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu