LOJİSTİKMERCEDES-BENZTeslimat Haberleri

Transaktaş Global Lojistik, filosuna 208 adet Mercedes-Benz Actros Çekici kattı

Transaktaş Global Lojistik, filosuna 208 adet Mercedes-Benz Actros L 1851 LS, Actros L 1853 LS ve Actros L 1863 LS Edition 3 çekiciyi ekledi.

Dünyanın en uzak noktasına lojistik hizmeti verme hedefi ile hareket eden Transaktaş Global Lojistik, uzun yol taşımacılığının geleceğini şekillendiren Mercedes-Benz Actros çekici ailesini tercih etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Transaktaş Global Lojistik, filosuna 208 adet Mercedes-Benz Actros L 1851 LS, Actros L 1853 LS ve Actros L 1863 LS Edition 3 çekiciyi ekledi. Şirket, araçlarını düzenlenen törenle Mercedes-Benz Türk’ün Koluman Motorlu Araçlar bayisinden teslim aldı.

1996 yılında kurulan ve Avrupa, Asya ve Balkan ülkeleri ile karşılıklı olarak düzenli servis hizmeti veren Mersin merkezli Transaktaş Global Lojistik, araç filosunu genişletmek için Mercedes-Benz kalitesini tercih etti.

Törende araçlar, Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Kamyon Filo Satış Müdürü Yusuf Adıgüzel ve Kamyon Filo Satış Koordinatörü Kemal Şerbetçi, Koluman Motorlu Araçlar Direktörü Ali Saltık, Koluman Mersin Kamyon Satış Müdürü Onur Kahyalar, Kamyon Satış Danışmanı Miraç Bengür tarafından Transaktaş Global Lojistik Firma Sahipleri Ahmet AktaşHasan AktaşŞahin AktaşÖmer AktaşCelal Aktaş ve Baş Şoför Ethem Onur’a teslim edildi. Bu teslimat ile birlikte Transaktaş Global Lojistik’in araç parkındaki güncel Mercedes-Benz marka araçların sayısı 210 adet oldu.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt; “Mercedes-Benz Türk olarak, uzun yol taşımacılığının geleceğini şekillendiren araçlarımızla, şirketlerin ulusal ve uluslararası lojistik alanında güvenilir ve verimli bir hizmet sunmalarına katkı sağlıyoruz. Yenilikçi teknolojiler ve yüksek performanslı donanımlara sahip araçlarımız, yakıt verimliliği ve sürüş konforunu bir araya getirerek, taşımacılık sektöründe yeni standartlar belirliyor. Müşterilerimizin beklentilerini karşılayacak çözümlerimizle, her zaman en üst düzeyde performans, güvenlik ve verimlilik sunmaya devam edeceğiz. Araçlarımıza güvenip, uzun yıllardır bu kıymetli iş ortaklığında bizler ve markamızla beraber olan değerli Transaktaş Global Lojistik ailesine teşekkür ediyorum ” dedi.

Koluman Motorlu Araçlar Genel Müdürü Ali Saltık ise; ” Transaktaş Global Lojistik’in araç filosunu genişletmek için Koluman Motorlu Araçlar ve Mercedes-Benz kamyonlarını tercih etmesinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu iş birliği, sektördeki gücümüzü ve kalitemizi bir kez daha ortaya koyuyor. Müşterilerimize sunduğumuz yüksek performanslı ve güvenilir araçlarımızla, onların operasyonel verimliliğine katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Transaktaş Global Lojistik ile iş birliğimizin uzun soluklu olmasını diliyor, yeni araçların hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu