LOJİSTİK

DHL Supply Chain Türkiye, yeniden “En İyi İşveren” listesinde!

DHL Supply Chain Türkiye, 2023 yılında da Top Employer’s Institute tarafından “En İyi İşveren” ödülüne layık görülerek, ödülü üst üste dördüncü kez kazanmış oldu.

Bu alandaki ilk ödülünü 2020 yılında alan ve her sene İnsan Kaynakları alanında yaptığı yatırımla en iyi işveren markası olma yolundaki adımlarını sağlamlaştıran DHL Supply Chain Türkiye, bu yıl tekrar layık görüldüğü “En İyi İşveren” ödülüyle; çalışma koşullarına verdiği önemin altını bir kez daha çizdi. DHL İnsan Kaynakları Departmanı, takdir edilen bir şirket kültürü yaratmak adına çalışmalarını farklılıklara değer veren, iş-yaşam tercihlerine destek olan bir çalışma kültürü anlayışı çerçevesinde yürütüyor.

İnsan Kaynakları Departmanı liderliğinde, her yıl devam eden projelerin yanı sıra sektöre de ilham veren, insan odaklı, yaratıcı ve çalışanı önceliklendiren projeler ile DHL Supply Chain Türkiye’nin “En İyi İşveren” listesinde bu yıl da yerini almasını sağladı. Çalışanlarına güven veren, çeşitliliğe önem veren ve geleceğe yatırım yapan DHL Supply Chain Türkiye İnsan Kaynakları uygulamaları arasında pek çok program yer alıyor.

İnsan kaynakları uygulamalarında uluslararası bir otorite olan Top Employer’s Institute tarafından; “En İyi İşveren” ödülüne layık görülen şirketlerden biri olarak seçilen DHL Supply Chain Türkiye’nin İnsan Kaynakları Direktörü Bora Beşir yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz yıllarda da layık görüldüğümüz bu ödülü her yıl alabilmek için azimle çalışacak ve çalışan memnuniyetini yükselten projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Üst üste dördüncü defa bu değerli ödülü almış olmak gurur verici. Bu ödül; bize aynı zamanda, tüm DHL Supply Chain Türkiye çalışanlarının birbirine bağlılığını ve bu sebeple kurum olarak güçlü olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Çeşitliliği ve kapsayıcılığı önemseyen şirket kültürümüz, kurum içerisinin yanı sıra müşterilerimizle de daha iyi ve güven dolu bir ilişki kurulmasına destek oluyor. Bu sayede, iş gücünü geliştirerek, iş birliklerini uzun soluklu kılmayı başarabiliyoruz. Bu başarıyı tüm DHL Supply Chain Türkiye ailesiyle paylaşmaktan memnuniyet duyuyorum.” dedi.

Top Employers Institute Hakkında:

Top Employers ödülü, İnsan Stratejisi, Çalışma Ortamı, Yetenek Kazanımı, Öğrenme, Wellbeing ve Çeşitlilik ile Kapsayıcılığın da aralarında bulunduğu 20 konudan oluşan 6 İK alanını kapsıyor. Top Employers sertifikasına sahip olmak, bir kuruluşun daha iyi bir iş dünyasına olan bağlılığını gösterirken bunu mükemmel İK politikaları ve insan yönetimi uygulamalarıyla sergilediği anlamına geliyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu