GÜNCELLOJİSTİK

TET Global Lojistik, iki sürücüsüyle UND – IRU Sürücü Ödülleri’ne layık görüldü

TET Global Lojistik sürücülerinden Adem Topal ve Muharrem Demirkoparan’ın uluslararası alanda yüksek standartlara uygunluk, güvenli araç kullanımı, şirkete olan bağlılık ve etik değerlere olan taahhütleri sayesinde ödüle layık görüldü.

Dökme kimyasal taşımacılık faaliyetleriyle uluslararası alanda intermodal taşımacılık hizmeti sunan TET Global Lojistik, UND- IRU Sürücü Ödülleri’nde iki ödülün sahibi oldu.

Muharrem Demirkoparan, Adem Topal, Cemil Can Yalçın, Levent Umut Verim…

Olağanüstü mesleki performansları, güvenli sürüş uygulamalarına olan katkıları, şirketlerine ve etik değerlere olan sadakatleri nedeniyle ödüle layık görülen TET Global Lojistik sürücüleri Adem Topal ve Muharrem Demirkoparan, Lojitrans lojistik fuarında gerçekleşen bir törenle ödüllerini UND Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aras ve IRU Genel Sekreteri Umberto De Prettto’nun elinden aldı.

Ekonomik büyüme ve sürdürülebilir taşımacılık hizmet veren profesyonel sürücüleri öne çıkararak dünya genelinde başarıyı ödüllendirmeyi amaçlayan UND – IRU Sürücü Ödülleri, sektörün en prestijli ödülü olarak sayılıyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu