ISUZUOTOMOTİV DÜNYASISON DAKİKA KAMYON HABERLERİ

Anadolu Isuzu, IAA Transportation’da Big·e’yi tanıttı

Yeni tam elektrikli aracı Big·e’yi de ilk kez Hannover’de tanıtan Anadolu Isuzu, fuarda Big·e’nin yanı sıra 12 metrelik yeni CitiVOLT otobüs modelinin lansmanını da yaptı. Tam elektrikli NovoCiti VOLT, yüzde yüz Biogas uyumlu Kendo 13 CNG ve Isuzu Grand Toro modelleri IAA Hannover’de ilgi odağı oldu.

Anadolu Isuzu, ticari araç endüstrisinin en önemli etkinliği sayılan ve lider ticari araç markalarının ve ilgili yan sanayii şirketlerini bir araya getiren fuarda yeni Big·e ve CitiVolt 12 modellerinin yanı sıra tam elektrikli NovoCiti VOLT, alternatif yakıtlı Kendo 13 CNG ve orta boy otobüs segmentindeki temsilcisi Isuzu Grand Toro ile katılımcıların ilgisini topladı.

Anadolu Isuzu, IAA Transportation’
Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan: “Kesintisiz büyüme yolculuğumuzda ürettiğimiz otobüs ve midibüslerimizi dünyanın 45’ten fazla ülkesine ihraç ediyoruz. Anadolu Isuzu olarak, sürdürülebilirliği teknoloji ile birleştirerek sektörümüzdeki büyük değişimin öncüleri arasında yer alıyoruz.”

Yüzde 100 elektrikli Big·e

Anadolu Isuzu, tasarımını ve üretimini tamamen Türkiye’de gerçekleştirdiği yüzde 100 elektrikli yeni modeli Big·e’nin lansmanını ilk kez IAA Transportation fuarında gerçekleştirdi. Yaklaşık 4 metreküplük hacme ve 1000 kg’a varan taşıma kapasitesine sahip olan Big·e üç farklı batarya kapasitesi ile 150 kilometreye varan menzil imkanı sunuyor. Başlangıçta 60 km/h ve 80 km/h maksimum hızlara sahip iki farklı versiyonda sunulacak olan Big·e’nin en büyük avantajlarından birisi de, tıpkı bir cep telefonu gibi standart priz üzerinden şarj edilebilmesi. 3 ila 5 saat arasında tam şarj kapasitesine ulaşabilen Big·e Anadolu Isuzu’nun Çayırova’daki üretim tesislerinde üretilecek.

CitiVolt: Sürdürülebilir gelecek için ideal tam elektrikli ulaşım çözümü

Anadolu Isuzu’nun IAA Hannover Taşımacılık fuarında sahne alan modellerinden biri de yeni ve 12 metrelik tam elektrikli modeli CitiVolt oldu. Tamamen elektrikli sürüş ve sıfır emisyon özelliklerine sahip olan ve modern hatlarıyla dikkatleri üzerine çeken CitiVolt modeli fuar ziyaretçilerinin büyük ilgisi ile karşılaştı. CitiVolt sahip olduğu yüksek teknoloji özellikleri, zengin donanımı ve sıfır emisyon avantajının yanı sıra alçak tabanlı platformu ve geniş kapıları sayesinde yolcularına tamamen engelsiz bir erişim olanağı sağlıyor. Yüksek performanslı elektrik motoru ile daha güçlü olan CitiVolt, ergonomik sürücü alanı ve kişiselleştirilebilir gösterge ekranı ile daha keyifli sürüş sağlıyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu