KAMYON HABERLERİLOJİSTİKMANŞET

Borusan Lojistik, 20 TIRSAN Treyler ile filosunu daha da güçlendirdi

Güvenilir lider Tırsan; Lojistik sektörünün lider markalarından Borusan Grup şirketlerinden Borusan Lojistik’e 20 adet Talson Tren Yüklemeli Tekstil Taşıyıcı teslimatı gerçekleştirdi.

Tırsan’ın Adapazarı fabrikasında gerçekleştirdiği teslimat törenine, Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Borusan Lojistik Uluslararası Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı Esen Öz Tekayak, Borusan Lojistik Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Aydın Başar ve Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek katılım gösterdi.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Tırsan olarak 70’ten fazla ülkedeki müşterilerimize hizmet veriyor, haftada 1.5 patent üreten Ar-Ge merkezimizde geliştirdiğimiz ürünlerimiz ile rekabet güçlerini artırıyoruz. Bugün teslimatını yapmış olduğumuz araçlar da Ar-Ge yetkinliğimizin ve üretim gücümüzün en seçkin örneklerindendir. Sektörün öncü lojistik firmalarından Borusan Lojistik ile başarılı bir iş birliği içerisindeyiz, bu iş birliğimizin daha uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum” açıklamalarında bulundu.

Askılı Tekstil Taşımalarında Çeyrek Asırdır Hizmet Veriyoruz

Borusan Lojistik Uluslararası Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı Esen Öz Tekayak gerçekleştirilen teslimat töreninde yaptığı konuşmada; “Borusan Lojistik, müşterileri için yatırım yapan bir şirket. Müşterilerimizin verimliliklerini artırmak istiyoruz ve bunun için Türkiye’nin lider treyler üreticisi olan Tırsan’a yatırım yaptık. Araçlardaki Talfix® panelleri; giysilerin aracın içine kolayca asılmasını ve güvenle taşınmasını sağlıyor” dedi.

Öz Tekayak bu satın almanın amacının müşteride değer ve fark yaratmaya devam etmek olduğunu belirterek; “Uluslararası karayolu askılı tekstil taşımalarında çeyrek asırdır hizmet veriyoruz. Yatırımla başladığımız 2024 yılında da Avrupa ve İngiltere’deki tekstil taşımacılığındaki lider konumumuzu güçlendiriyor aynı zamanda sektörümüze katma değer sağlamaya devam ediyoruz. Tırsan ile uzun senelerdir süren başarılı bir iş birliği içerisindeyiz, ileriki yıllarda da bu başarılı iş birliğinin artarak devam edeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu