GÜNCELKAMYON HABERLERİLOJİSTİKMANŞET

Genç UND Akademi 3. Dönem mezunlarını verdi

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle hayata geçirdiği ve Ford Trucks sponsorluğunda yürütülen Genç UND Akademi “Geleceğin Lojistik Uzmanları” programı 3. Dönemi mezunlarını verdi.

Ford Trucks’ın, lojistik sektöründe profesyonel olarak çalışan gençlerin desteklenmesi ve geleceğe hazırlanmalarına destek olmak amacıyla sponsoru olduğu Genç UND Akademi “Geleceğin Lojistik Uzmanları” programı 3. dönem mezunlarını verdi. İstanbul Üniversitesi öğretim görevlileri ve lojistik sektörünün tecrübeli isimlerinden oluşan eğitim kadrosu tarafından gençlere uzmanlık ve gelişim eğitimleri verilen programda, 2021 yılından bu yana 215 genç lojistik uzmanı mezun oldu.

2021 yılında Ford Trucks sponsorluğuyla hayata geçirilen Genç UND Akademi programı, İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile ortaklaşa gerçekleştirilen 3. döneminde, 6 aylık eğitim sürecinin ardından 63 öğrenci sertifika almaya hak kazandı.

Ford Trucks Pazarlama Müdürü Emine Coşkun eğitim programına destek vermekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Hayata geçirdiğimiz bu programda, Türkiye’nin köklü üniversitelerinden İstanbul Üniversitesi’nin değerli öğretim görevlileri ve sektördeki uzman isimler olarak bir araya gelerek büyük bir vizyon ortaya koyduk. Bu vizyon sayesinde geleceğin lojistik liderleri olan gençlerin bilgi ve donanımları geliştirildi. Bu iş birliği ilerleyen süreçte de devam ederek genç mezunlarımızın lojistik sektörünün geleceğine olumlu bir katkı sunacağına gönülden inanıyoruz ve onlarla gurur duyuyoruz” dedi. Coşkun, Ford Trucks olarak insan kaynağı yatırımına büyük önem verdiklerinin altını çizdi ve Türkiye’nin değişimine önderlik edecek genç insan kaynağına yatırım yapmayı sürdüreceklerini söyledi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu