GÜNCELLASTİK

Ticari araçlar için “En İyi Lastik Hizmeti” Continental’den

Continental, Alman ticaret dergisi WERKSTATT aktuell’in okuyucuları tarafından “Lastik Hizmetleri” kategorisinde en iyi tedarikçi seçildi.

Premium lastik üreticisi ve teknoloji şirketi Continental, ticari araçlar için sunduğu lastik hizmetleri ile Alman ticaret dergisi WERKSTATT aktuell’in okuyucuları tarafından en iyi tedarikçi seçildi. Katılımcılar, ticari araç ve satış sonrası hizmetler sektöründe 10’uncusu yapılan oylamada 21 kategoride 120’den fazla marka arasından seçim yaptı. Continental’in Conti360°Solutions altında sunduğu geniş ticari araç lastiği yelpazesi ve çok yönlü lastik hizmeti WERKSTATT aktuell okuyucularının beğenisini kazandı.

Bu sonuçtan gurur duyduklarını söyleyen Continental Lastikleri Almanya Pazarlama Müdürü Timo Röbbel, şöyle devam etti: “Bu sonuç ürün kalitemiz ve müşterilerimize sunduğumuz hizmette, doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösteriyor. Müşterilerimize güvenebilecekleri hizmetler sunarak günlük faaliyetlerinde lastik servislerini destekleyen bir ortağız. Bu oylama, ürün geliştirmeden satışa kadar Continental’in kararlılığının ve yenilikçi gücünün fark edildiğini teyit ediyor. Gelecekte de kaliteli hizmetlerimizle iş ortaklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bize duydukları yüksek güven için en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Hizmet ve ürünler müşteri ihtiyaçlarının tamamını karşılıyor

5.jenerasyon lastiklerin piyasaya çıkmasıyla birlikte ticari araç lastikleri serisi yeni bir seviyeye ulaştı. Continental, otobüs filolarının dijitalleşmesine öncülük eden tamamı sensörlü Conti Urban lastik serisinin ilk üreticisi oldu. Continental’in sunduğu hizmetleri sürekli geliştirerek müşterilerinin ihtiyaç ve gereksinimlerine uygun hale getirdiğinin altını çizen Röbbel, “Lastiğe dair her şeyi kapsayan hizmetlerimiz, müşterilerimize özel destek sunmamıza imkân tanıyor” dedi.

Continental’in Conti360° Çözümleri hizmet paketi filo yöneticilerini ContiConnect dijital çözümleri ve kaplanmış premium lastikler gibi akıllı lastik yönetimi ile destekliyor. “Uzun ömürlü lastiklerimiz ve kapsamlı lastik hizmetlerimiz, filo verimliliğini ve sürdürülebilirliğini artırmaya ve gezegenimizin kaynaklarını daha etkili bir şekilde korumaya önemli bir katkıda bulunmamızı sağlıyor” diyen Timo Röbbel, “Perakende satıcılarla yakın temas halindeyiz, bu sayede onların istek ve ihtiyaçlarına odaklanarak yanıt verebiliyoruz” diye ekledi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu