GÜNCELKAMYON HABERLERİLOJİSTİKMAN

Mertsan, filosunu yeni MAN çekicilerle güçlendirdi

Türkiye’nin akaryakıt ve otomotiv sektörlerindeki köklü şirketlerinden Mertsan A.Ş., yeni yıl yatırımlarına MAN ile başladı.

  • Güçlü lojistik filosu ile sektörünün lider markaları arasında yer alan Mertsan A.Ş., artan pazar payını daha da ileri taşımak hedefiyle filosunu yeni MAN çekicilerle güçlendirdi. MAN’ın, aynı zamanda İstanbul Anadolu Yakası ve Batı Karadeniz Bölge Bayiliğini de yürüten şirket, 2024 araç yatırımları kapsamında filosuna 6 adet TGX 18.520 BL SA 4×2 Gx kabin çekici kattı.

MAN kamyon ve çekicileri, 2024 yılında da Türkiye’nin lider firmalarının tercihi olmaya devam ediyor. Türkiye’nin akaryakıt ve otomotiv sektörlerindeki lider şirketlerinden Mertsan A.Ş., 67 araçlık lojistik filosuna yeni MAN çekicilerle yeni güç kattı. Şirket, 2024 araç yatırımları kapsamında filosunu 6 adet TGX 18.520 BL SA 4×2 GX kabin çekici alımı gerçekleştirdi.

Yeni araçlar, düzenlenen törenle Mertsan A.Ş. yetkililerine teslim edildi. Törende Mertsan A.Ş. adına Murat Ertem ve MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. adına da Özgür Tutumlu hazır bulundu.

“MAN ile olan iş birliğimizi bir adım daha ileri taşıdık”

Törende konuşan Mertsan A.Ş. Murat Ertem şunları söyledi: “Ülkemize hizmet yolunda 1995 yılında başladığımız yolculukta, kısa sürede önemli bir mesafe katettik. Seçtiğimiz doğru yol arkadaşlarımızın da desteğiyle kurulduğumuz günden bu yana pazar payımızı her yıl daha da ileri taşıdık. Yeni yılda da yine doğru yatırımlarla pazardaki güçlü konumuzu daha güçlendirmeyi ve ileri taşımayı hedefliyoruz. Bu kapsamda da yılın ilk önemli araç yatırımında, uzun yıllardır yol arkadaşlığı yaptığımız ağır ticari araç sektörünün küresel markası MAN’ı tercih ettik. Filomuza yeni kattığımız 6 adet MAN çekicinin gücümüze önemli bir güç katacağına inanıyoruz. Mertsan olarak, MAN’ın hem araç hem de hizmet kalitesine güvenimiz tam. Bu yatırımı ile de MAN markasına ve TGX serisi çekicilerin sektördeki başarısına olan güvenimizi daha da pekiştirdik.”

“2024 yılında teslimatlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz”

MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Özgür Tutumlu ise, yeni yılda da teslimatlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirterek, şunları kaydetti: “Başarılarla dolu bir yılın ardından 2024 yılına da yine bıraktığımız yerden devam ediyoruz. Bu yılda da araçlarımız farklı alanlarda hizmet sunan ülkemizin lider şirketlerinin tercihi olmaya devam ediyorlar. Araç ve hizmet kalitemize duyulan güvenin bir göstergesi olarak gördüğümüz bu teslimatlarımıza bugün de bir yenisini daha ekledik. Akaryakıt sektöründe yakaladığı başarısını senelerdir sürdüren, bunun yanında otomotiv sektöründe de yeni yatırım ve projeleri ile adından söz ettiren ülkemizin önemli şirketlerinden Mertsan A.Ş.’ye 6 adet çekici teslimatı gerçekleştirdik. MAN olarak, aynı zamanda iki önemli bölgede yetkili servis ve bayiliğimizi yürüten Mertsan A.Ş. ile olan iş birliğimizi bir adım daha ileri taşımaktan çok mutluyuz. Yeni dönemde de yeni iş birlikleri ile aramızdaki bu güven bağını daha güçlendirmeye devam edeceğiz.”

Benzer Haberler

Başa dön tuşu