OTOMOTİV DÜNYASI

Toyota’dan avantajlı servis kampanyası

Tüm Toyota kullanıcılarının araçlarını yaza hazırlamaları için birçok avantajı içeren servis kampanyası, 27 Haziran’a kadar devam edecek.

Türkiye’nin her bölgesinde yer alan 61 adet Toyota Yetkili Servis’inde sunulan bu avantajlı kampanya kapsamında tüm modellerde fren disk ve balataları, amortisörler, silecekler ve debriyaj setlerinde yüzde 25 indirim fırsatı yer alıyor. Bununla birlikte pratikliği artıran taşıma aksesuarlarına ise yüzde 15 indirimle ulaşmak mümkün.

3 yaş ve üzeri modellerde de, Toyota Orijinal Motor Yağı ve Yağ Filtresi yüzde 20 indirimli ve bakım işçiliği yüzde 15 indirimli olacak. Ücretsiz check-up hizmetiyle ise aracın kapsamlı bir şekilde kontrolü yapılarak Toyota’ların yaza eksiksiz bir şekilde hazırlanması sağlanıyor.

Toyota kullanıcıları bu avantajlardan yararlanmak için servis randevularını online olarak da alabiliyorlar.

Bu avantajların yanı sıra Toyota’da periyodik bakımını yaptıranlar, 10 yaş / 160.000 km’ye kadar olan ve gerekli şartları sağlayan araçları için ücretsiz 1 yıl / 15.000 km ya da 1 yıl / 10.000 km garanti sisteminden yararlanabiliyorlar. Kullanıcıların Servis Kampanyası’ndan ve Toyota Garanti ON’dan yararlanmak için tek yapmaları gereken Toyota Plazalara gitmek olacak.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu