AKARYAKIT DÜNYASIMARKALAR

TotalEnergies yeni reklam filmiyle marka dönüşümünü anlatıyor

TotalEnergies markasının dönüşüm hikayesini anlatan yeni reklam filmi yayına girdi. Oyuncu Buğra Gülsoy’un rol aldığı film “Yeni nesil enerji, daha iyi gelecek” mesajıyla dikkat çekiyor.

OYAK Grubu Şirketleri bünyesinde hizmet veren Güzel Enerji’nin TOTAL İstasyonları markası, TotalEnergies’e dönüşüyor. “Yeni nesil enerji, daha iyi gelecek” diyerek yola çıkan marka, bu değişimi yeni reklam filmiyle izleyicilere anlatıyor.

OYAK Grup Şirketleri bünyesinde yer alan TOTAL İstasyonları markası, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de TotalEnergies’e dönüşüyor. TotalEnergies istasyonlarında artık akaryakıtın yanı sıra elektrik enerjisi, sürdürülebilir enerji kaynakları ve kapsayıcı birçok hizmet sunulacak. Tüm bu dönüşüm ve fark yaratan hizmetler, “Yeni nesil enerji, hepimize daha iyi gelecek” söylemiyle, bugün itibarıyla yayınlanmaya başlayan reklam filmiyle anlatılıyor.

Buğra Gülsoy’un bir babayı canlandırdığı ve kızıyla olan diyaloglarıyla başlayan film, bizi yeni nesil bir istasyona götürüyor. Reklam filminde, güneş enerjisi kullanımından elektrikli araç şarj istasyonlarına; tuvaletlerdeki ozonla hijyen temizlik sistemine ve ödüllü sosyal sorumluluk projesi İki Elin Enerjisi Güzel’e kadar birçok ilk ve yeniliğe değiniliyor. Bi’ Güzel Market konsepti altında sunulan lezzetli yiyeceklerden ve taze çekirdek kahvelerden de bahsedilen reklam filmi, tüm bu kapsamlı dönüşümü izleyicilere keyifli bir diyalog eşliğinde yansıtıyor. Film #YeniNesilEnerji hashtagi ile son buluyor.

REKLAM FİLMİ KÜNYESİ

Reklamveren: TotalEnergies İstasyonları

Reklamveren Yetkilisi: Mert Kokulu, Pınar Aslı Gündoğdu, Cansu Melek Atak, Gülşah Şenel

Reklam Ajansı: FCB ARTGROUP

CEO: Ateş Çavdar
Genel Müdür: Erhan Adsan

Kreatif Direktör: Cem Önder Yaşar

Kreatif Ekip: Berkay Bozyel, Gözde Pişkin, Elif Açıkgöz, Nisa Arslan, Nazik Yıldırım, Gülce Geyik, Kübra Elönü

Marka Grup Direktörü: S. Burcu Önder
Marka Temsilcisi: Büşra Türkmen
CSO: Emre Perçin

Strateji Ekibi: Tuğba Çağlayan, Gaye Elmalı
Dijital Ekip: Beste Günay, Tuğba Arslan Baştufan, Furkan Kartal, Hazal Şirin, Aslı Aydemir

Ajans Prodüktörü: Nilay Ciğit

Prodüksiyon Şirketi: Public Film

Yönetmen: Melih Eryılmaz

Yapımcı: Seda Özdemir, Emir Arpacı
Fotoğraf: PPR – Emre Ünal
Müzik: 25m2 Music Prodüksiyon – Cenk Çelebioğlu
Post Prodüksiyon: Sinefekt

Benzer Haberler

Başa dön tuşu