MERCEDES-BENZ

Mercedes-Benz Türk’ten yüzde 35 fiyat avantajlı bakım kampanyası

Mercedes-Benz Türk’ün Euro 6 ve Euro 5 motorlu kamyonlara özel olarak hazırladığı, Eylül sonuna kadar sürecek bakım kampanyasında yüzde 35’e varan oranlarda fiyat avantajı var

Mercedes-Benz Türk’ten yapılan açıklamaya göre Eylül sonuna kadar sürecek bakım kampanyasında Euro 6 ve Euro 5 motorlara sahip kamyonlar için, yüzde 35’e varan oranlarda fiyat avantajı sunuluyor.

“Müşterilerimizin beklentilerini çok iyi biliyoruz”

Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetler Kamyon Pazarlama Grup Müdürü Mehtap Karakuş, kampanya hakkında şunları söyledi: “7 gün 24 saat müşterilerimizin yanında yer alıyoruz. Müşterilerimizin satış sonrası hizmetlerden beklentilerini çok iyi biliyor, buna yönelik en doğru çözümleri sunuyoruz. En öncelikli konularımızdan biri, müşterilerimizin araçlarının bakım ve onarım süreçlerinde de üst düzey hizmet almaya devam etmeleri. Bunu sağlamak için de mümkün olan en hızlı şekilde bakım-onarım işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda, düzenlediğimiz çeşitli bakım kampanyaları ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Yüzde 35’e varan oranlarda fiyat avantajı sağlayan son bakım kampanyamızla birlikte müşterilerimize önemli bir destek daha sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bizim için çok önemli konulardan biri de orijinal yedek parça kullanımı ve araçların düzenli bakımı. Araçlarımızda Mercedes-Benz standartlarına göre onaylanmış orijinal yedek parçalar kullanıyoruz. Bu sayede müşterilerimiz Mercedes-Benz kalitesini güvence altına almış oluyor. Ayrıca müşterilerimiz herhangi bir Mercedes-Benz Türk Yetkili Servisi’ne gittiğinde hepsinden aynı kalitede hizmet alabiliyor. Servislerimizi kullanan müşterilerimizle görüşüp memnuniyet anketleri gerçekleştirirken denetimlerimiz ile hizmet kalitemizi sürekli kontrol ediyoruz. Tüm bu hizmetleri “Tek Niyet Memnuniyet” misyonumuz ile gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”

Eylül sonuna kadar devam edecek

“Kamyonunuza özenle bakan, cebinizi yormayan bakım kampanyası” Euro 6 motora sahip model yılı 2016-2020 arasında olan Actros, Arocs ve Atego model araçları kapsıyor. “Durmadan çalışan emektarlar için bakım vakti!” sloganı ile gerçekleştirilen diğer kampanya ise, OM457 motorlu Axor 1840, OM501 motorlu Actros 1841 ve Actros 1844 ile Euro 5 Atego 1518 model araçları kapsıyor. Eylül ayı sonuna kadar sürecek olan bakım kampanyası, bu kampanyaya dahil olan Mercedes-Benz Yetkili Servisleri’nde geçerli olacak.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu