LOJİSTİKMANŞET

DB Schenker Arkas, Türkiye’deki dokuzuncu deposunu Ankara’da açtı

2023 yılında pek çok yatırıma imza atan DB Schenker Arkas, özellikle kontrat lojistiğinde verdiği hizmet kapasitesinde ciddi bir büyüme yakaladı.

Ankara’da dokuzuncu depo açılışını gerçekleştiren lojistik firması, bu yıl açtığı iki depoyla birlikte kapasitesini %15’in üzerinde artırdı 2023 yılında pek çok yatırıma imza atan DB Schenker Arkas, özellikle kontrat lojistiğinde verdiği hizmet kapasitesinde ciddi bir büyüme yakaladı.

Türkiye’nin büyüyen ekonomisi ve lojistik sektörüne paralel artan müşteri talebine yanıt verebilmek adına Ankara’da dokuzuncu depo açılışını gerçekleştiren lojistik firması, bu yıl açtığı iki depoyla birlikte kapasitesini %15’in üzerinde artırmış oldu.

Kontrat lojistiğinde farklı pek çok hizmet verecek

DB Schenker Arkas Genel Müdürü Özgür AL depo açılışında gerçekleştirdiği konuşmasında, “DB Schenker Arkas olarak bu yıl bünyemize iki depo daha katarak hizmet kapasitemizi artırmaktan ve yeni istihdam yaratmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Özellikle Türkiye’nin tam merkezinde yer alan başkentimiz Ankara’da böyle bir alana sahip olmak, sanayisi ve ticareti gelişen bu bölgede yer almak bize gelecekte yapacağımız yatırımlar ve yeni müşterilerle iş birliği yapmak adına büyük katkı sunacak. Bu sene bizler için oldukça verimli ve yatırımlarla dolu bir sene oldu. Önümüzdeki dönemde de aynı hızla ve heyecanla yatırımlarımıza devam edeceğiz.”dedi. Kontrat lojistiğinde farklı pek çok hizmet verebilecek donanımda hazırlanan Ankara deposu, özellikle otomotiv sektörüne ev sahipliği yapacak. Ayrıca, depolama hizmetlerine ek olarak şirketlere özel katma değerli hizmetler de sunulacak.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu